Çiler’den yatırım çağrısı

Çiler’den yatırım çağrısı

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, odayı ziyaret eden Özbekistan bürokrat ve işadamlarına bölgeye yatırım yapma çağrısında bulundu.

heyet.jpg

Özbekistan Sırderya Vali Yardımcıları Eşmatov Muradalla ve  Haciyev Avaz ile Özbekistanlı işadamlarının aralarında bulunduğu heyet önceki gün Gebze Ticaret Odası’nı ziyaret etti. Ziyarette Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu, GTO Genel Sekreteri Mustafa Yaşar Sekin, Gebze Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Vahit Yıldırım ve GTO Yönetim Kurulu üyeleri hazır bulundu. Gerçekleşen ziyarette ilk olarak Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler bir konuşma yaparak, “Bugün odamızı ziyaret eden başta Özbekistan Sırderya Vali Yardımcıları ve Özbek işadamlarına hoş geldiniz diyorum.

EKONOMİK İLİŞKİLERİMİZ ARTTIRILMALI

Bölgemiz tanımı yapılmış 9 OSB olmak üzere TÜBİTAK, TSE, TÜSSİDE, Bilişim Vadisi gibi birçok önemli kurumun bulunduğu bir yer. Özbek işadamlarıyla bölgemizde işadamlarının bir araya gelerek ticari ilişkiler yapması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. İki kardeş millet arasındaki ekonomik ilişkilerin arttırılması için çaba sarf etmemiz gerekiyor.” dedi. Nail Çiler’in konuşmasından sonra Özbekistan Sırderya Vali Yardımcısı Eşmatov Muradalla da bir teşekkür konuşması yaptıktan sonra Özbekistan’daki ekonomi ve ticari faaliyetlerle ilgili olarak bilgi verdi.

 

Haber: Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.