Çiler’den bayram mesajı

Çiler’den bayram mesajı

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Kurban Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramını kutlarken, sevdikleri ile birlikte sağlık ve mutluluk içinde bir bayram geçirmelerini dilerim.” dedi.

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Kurban Bayramı öncesi yaptığı açıklamada, “İçerisinde pek çok güzelliği barındıran, birlik ve beraberliğin daha fazla hissedildiği, dostluk, barış, sevgi, kardeşlik gibi duyguların pekişip yerleştiği, yardımlaşma ve dayanışma duygularının çoğaldığı bir Kurban Bayramı’nı daha coşkuyla karşılamaya hazırlanıyoruz.

Toplumsal bilincin gelişmesi ve ulusal değerlerin güçlenmesine aracılık etmesi, bayramları tüm toplumlar için özel kılmaktadır.

SAĞLIK VE MUTLULUK İÇİNDE BİR BAYRAM

Bizler de bu güzel ve coşkulu günlerde; bizleri biz yapan değerlerimize sahip çıkmalı, gönül kapılarımızı birbirimize açmalı, aramıza koyduğumuz mesafeleri kaldırarak ayrışmak yerine kucaklaşmalıyız. Bu duygu ve düşünceler ile tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı kutlarken, sevdikleri ile birlikte sağlık ve mutluluk içinde bir bayram geçirmelerini diler, birlik olmamızı sağlayan güzel duyguların tüm yüreklere hâkim olması temenni ederek, sevgi ve saygılarımı sunarım.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.