Çiler’den 19 Mayıs mesajı

Çiler’den 19 Mayıs mesajı

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı bir açıklama yaparak kutladı.

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler yaptığı yazılı açıklamasında, “Bağımsızlık mücadelesi ile dünyaya örnek olmuş milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlar, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm kahramanlarımızı rahmetle anar ve geleceğimizin teminatı gençlerimize hayatlarının her alanında başarılar dilerim. 19 Mayıs 1919, Samsun’ dan başlayan bağımsızlık hareketiyle Türk Milletinin birlik ve beraberlik içerisinde tüm zorlukların üstesinden gelebileceğinin dünyaya gösterildiği bir tarih olmakla birlikte 1981 yılından bu yana Atatürk'ü Anma Günü olarak kabul görmektedir.

SEVGİYLE KUCAKLARIM

Milletimizin bağımsızlık mücadelesine başladığı bu tarihi ATATÜRK, geleceğimizin gençlerimizin omuzlarında yükseleceğine olan inancıyla onlara duyduğu sevgi ve güvenin ifadesi olarak Türk gençliğine armağan etmiştir. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK önderliğinde kazanılan Kurtuluş mücadelesinin değerini anlayacak, anlatacak ve bu ülkeyi çağdaş medeniyetler seviyesine çıkaracak olan gençlerimizdir. Onların bu hedefler doğrultusunda üzerlerine düşeni fazlasıyla yapacaklarına olan inancımla coşkulu bir bayram geçirmelerini diler ve hepsini sevgiyle kucaklarım.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.