Çiler, ‘Hepinizin desteğini bekliyorum’

Çiler, ‘Hepinizin desteğini bekliyorum’

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, 4 Nisan’da yapılacak olan Gebze Ticaret Odası seçimlerinde yeniden aday olduğunu açıklayarak,...

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, 4 Nisan’da yapılacak olan Gebze Ticaret Odası seçimlerinde yeniden aday olduğunu açıklayarak, “Çıktığımız bu yolda parlayan ışığımız olun, hepinizin desteğini bekliyorum. Gücümüz birliğimiz.” dedi.

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler dün basın toplantısı düzenledi. Gebze Holıday İnn Asia Otel’de düzenlenen basın toplantısına Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, AKP Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Çayırova ilçe başkanı Ali Osman Gür, Dilovası ilçe başkanı Osman Akbulut, Darıca ilçe başkanı Muzaffer Bıyık, CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, Dilovası ilçe başkanı Kerem Aydemir, MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, Dilovası ilçe başkanı Cihan Sevinç, Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, Çayırova ilçe başkanı Yusuf Aksu, STK temsilcileri, GTO meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

İLK DARBEYİ BİZ VURDUK

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “Hepiniz hoş geldiniz. Bazı özel günler vardır ve çok anlamlıdır. Bugün de o güzel günlerden biri. 5 yıl önce değişen ve gelişen bir ticaret odası olarak yola çıktık. Beraber çıktığımız yolda hedeflerimiz vardı. Bizlere görev verdiniz bu görevi lakıyla yerine getirdik. 2013 seçimleri terör örgütüne karşı ilk darbeyi vurmayı biz sizlerden aldığımız güçle vurduk. Göreve geldiğimiz ilk günden beri bölgemiz için hep en iyisini yapmaya çalıştık. Kapılarımızı tüm üyelere açtık. Odamızın kuruluşundan bugüne kadar emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

TAKİP EDİLEN ODA OLDUK

Takip eden değil takip edilen bir oda olduk. Odamızı erişebilir hale getirdik. Türkiye’de ilkleri gerçekleştiren oda olduk. Odamızın kapılarını hem Türkiye’ye he dünyaya açtık. Türkiye’de ilk kez Medine Ticaret Odası ile kardeş oda olduk, bir Arap odasıyla kardeş olan ilk biz olduk. İtalya’da kardeş oda olduk. Girişimcilik eğitimlerde Türkiye’de üst üste birinci olduk. GTO Vakfı olarak bir meslek lisesi yaptık. GOSB’ta 21 bin metrekare kapalı alanlı bir okul yapıyoruz. Bu okuldaki bölümleri sanayiciler belirleyecek. Stajyer Transfer Ofisi kuracağız. Gebze Teknik Üniversite’nin her projesine destek olduk ve olmaya devam edeceğiz. E-Sınav Merkezi bitti. Nisan ayında eğitime başlayacak. Çayırova Belediye başkanı bize yer verdi, bölgenin ilk kan bankasını yapıyoruz.

HEYECANIMIZ BİTMEDİ

İnsana eserleriyle anılır. Güzel işlerle anılalım. Kötülük her kişinin, iyilik er kişinin işidir. 15 Temmuz Darbe girişimi sonrası 365 odanın içinde ilk 7’ye girerek destek topladık. Kadın istihdamına yönelik 81 ile yönelik projenin startını verdik. Doğal afetlere koşan ilk Odalardan biri olduk.  Bölgenin tanınması için çalışmalar yapıyoruz. 450 öğrenciye burs veriyoruz. Hiç kimse odadan harcırah almıyor, alamazda. Akıllı şehir olmak zorundayız. Akıllı şehirleri gezeceğiz. En yakın zamanda bölgemizde bu konuda panel yapacağız. Heyecanımız, kararlılığımız bitmedi ve bitmeyecek.

YENİ DÖNEME HAZIRIZ

Sizlerin desteği bizleri ayakta tutuyor. Gücümü birlikteliğimiz, biz birlikte güçlüyüz. Sizlerle birlikte büyük ve büyümeye de gayret ediyoruz. Biz göreve hazırız, yeni döneme de talibiz. Girdiğimiz yolda işimi kolay değil. Bu bölgede hizmet etmenin zorluğunun farkındayız, yükümüz ağır ama el birliğiyle başaracağız. Bugün daha güçlüyüz, güçlü olmak zorundayız. Bizden desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ederim.  Çıktığımız bu yolda parlayan ışığımız olun, hepinizin desteğini bekliyorum. Gücümüz birliğimiz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.