Çikopark’ı Kaymakam Güler çocuklarla açtı

Çikopark’ı Kaymakam Güler çocuklarla açtı

 Gebze bölgesinde yaşayan çocukların yeni eğlence merkezi cumartesi günü Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ile çok sayıda çocuğun katılımı ile açıldı....

 

Gebze bölgesinde yaşayan çocukların yeni eğlence merkezi cumartesi günü Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ile çok sayıda çocuğun katılımı ile açıldı. Yeni işyerinin hayırlı olmasını dileyen Kaymakam Güler. Açılış kurdelesini çocuklarla birlikte keserek çocuklara bol eğlenceler diledi. Osman Yılmaz Mahallesi İstasyon Caddesi Toprak Düğün Salonu üzerinde yapılan açılışa katılan çok sayıda çocuk, Çikopark içerisinde yer alan birbirinden güzel oyuncaklar ve oyun alanı içerisinde unutamayacakları dakikalar geçirdiler. 500 metre kapalı alanı bulunan Çikopark içerisinde okul etkinlikleri, yaş günü kutlamaları ve sürpriz partiler de yapılabilecek.

GÜVENLİ BİR ORTAM

 Oyun alanı içerisinde; döner palmiye, şişme balon kaydırak, kayıklı su havuzu, trambolin, cafe ve bebek bakım odası da yer alırken, kamera sistemi ile donatılan oyun alanında çocukların son derece güvenli bir ortamda sınırsız eğlenceye doyacakları ifade edildi. Çikopark çocuk eğlence merkezinin, Gebze, Darıca ve Çayırova bölgesinin de orta noktası sayılabilecek bir alanda kurulduğu ifade edilerek, bölgede yaşayan çocuklardan büyük ilgi görmesi bekleniyor. Yeni işyerinin hayırlı olmasını diliyor, çocuklara bol eğlenceler, sahiplerine de bol kazançlar temenni ediyoruz.

Haber: Mustafa Arslan





HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.