CİHAN KORUCUOĞLU ALTINOVA’DAN AYRILDI

CİHAN KORUCUOĞLU ALTINOVA’DAN AYRILDI

 Gebzespor’un Pazar günü BAL Play-Off final maçında rakibi olan Altınova Belediyespor’da çok önemli gelişme. Takımın İzmitli futbolcusu Cihan...

 

Gebzespor’un Pazar günü BAL Play-Off final maçında rakibi olan Altınova Belediyespor’da çok önemli gelişme. Takımın İzmitli futbolcusu Cihan Korucuoğlu antrenmanda yaşadığı tartışmanın ardından eşyalarını toplayıp ayrıldı. Kulübün sportif direktörü Abdurrahman Güneş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bir kuruş dahi alacağı olmayan Cihan Korucoğlu, sebepsiz yere kavga çıkarmış ve şehri terk etmiştir. Gebzespor ile oynayacağımız 3.Lig’e çıkma maçı öncesinde yaptığı bu davranış takıma ihanettir” dedi.  Sezon başı Hereke Yıldızspor’dan Yalova ekibine giden 34 yaşındaki futbolcu 21 maçta forma giydi ve 4 gol ile çok sayıda asiste imza attı. Takım kaptanı olan Cihan’ın gösterilen başarıda önemli payı bulunduğu, gelişmenin Altınovaspor camiasında büyük şok yarattığı belirtildi.

 

CİHAN: “KALECİ KÜFÜR ETTİ”

Olayla ilgili olarak Cihan Korucuoğlu da açıklama yaptı. Tecrübeli futbolcu, “Yalovaspor ile hazırlık maçı oynuyorduk. Hiçbir şey yokken kalecimiz bir pozisyonda bana küfür etti. Sonuçta 35 yaşındayız, dayanamadım üzerine yürüdüm. Böyle bir takımla işim olmaz diyerek eşyalarımı toplayıp ayrıldım. Kırgınım. Play-Off maçı öncesinde böyle bir olayın yaşanmasına elbette üzüldüm ama artık geri dönüşü yok. 2 yıldır o kulüpteyim, bugüne kadar en küçük bir sorun yaşamadım. Yönetim kuruluna, taraftarlara teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.