Çiftlik Bank Gebze Şubesi kapandı

Çiftlik Bank Gebze Şubesi kapandı

** Binlerce üyesi olan, ardından üyelerini mağdur edip milyonlarca TL ile kayıplara karışan Mehmet Aslan'ın sahibi olduğu Çiftlik Bank'ın Gebze'deki şarküteri...

** Binlerce üyesi olan, ardından üyelerini mağdur edip milyonlarca TL ile kayıplara karışan Mehmet Aslan'ın sahibi olduğu Çiftlik Bank'ın Gebze'deki şarküteri bayisinin içi boşaltılarak kapatıldığı görüldü.

Türkiye genelinde 500 bine yakın kişinin üye olduğu ve çok kısa sürede on binlerce kişiden yüz milyonlarca lira toplayan Çiftlik Bank'ta bir süredir üyelere ödeme yapılmıyordu. Geyve Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Sakarya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince operasyon başlatıldı. Şirket CEO’su Mehmet Aydın ise topladığı 511 milyon TL ile Uruguay’a kaçtı. Türkiye genelinde Çiftlik Bank Şubeleri açılmaya başlandığında Gebze’de de Çiftlik Bank Şubesi açılmıştı.

DÜKKÂNIN İÇİ BOŞALTILMIŞ

Gebze Menzilhane Caddesi Kadı İş Merkezi No: 28/B adresinde faaliyet gösteren Çiftlik Bank Gebze Şubesi’nin içi boşaltılarak kapatıldığı öğrenildi. Çevredeki esnafların verdiği bilgiye göre yaşanan Çiftlik Bank’ın CEO’su Mehmet Aydın’ın ortada kaybolması ve yaşanan olayların ardından Çiftlik Bank Gebze Şubesi yetkililerinin de şube içerisindeki bazı ürünleri alarak şubeyi kapattıkları öğrenildi. Çiftlik Bank Gebze Şubesi yetkililerinin yaşanan olaylardan dolayı hedef olmamak için şubeyi kapattıkları bilgisine ulaşıldı.

 

Haber: Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.