Çiftçiye gübre desteği

Çiftçiye gübre desteği

Başkan Karaosmanoğlu, çiftçilere yüzde elli hibeli gübre desteği projesini hayata geçireceklerini söyledi.

2-120.jpg

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, fırsat buldukça kentin köylerini ziyaret etmeyi sürdürüyor. Son olarak İzmit ilçesinin Gökçeören, Nebi hocalar, Şahinler ve Kulmahmut köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla hasbihal etti. Tarıma ve hayvancılığa olan katkılarından bahseden Karaosmanoğlu, “Çiftçilerimize yüzde elli hibeli gübre desteği projemizi hayata geçireceğiz” diyerek müjde vermeyi de ihmal etmedi. AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz’ın da eşlik ettiği ziyaretlerde vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi’nin ortaya koyduğu hizmetleri için teşekkür ederken yeni taleplerini de ifade ettiler.

“HİZMET HEYECANIMIZA GÜÇ VE KUVVET VERDİLER”

İzmit’te günün ilk ziyaretini Gökçeören köyüne yapan Karaosmanoğlu, gönüllerini açan kadirşinas vatandaşlara teşekkür ederek ziyaret sonrası yaptığı açıklamada,“Köylerimizi çok seviyoruz ve sizlere büyük bir aşkla hizmet ediyoruz. 2004 yılından itibaren köylerimiz için çok büyük hedefler koyduk. Bugün bunu gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Çok güzel hizmetler koyduk. İlk planda susuz köyümüz kalmayacak dedik. Şimdi artık köylerimizin kaynak sularını da koruma çalışmalarını da sürdürüyoruz” diye konuştu.

 Başkan Karaosmanoğlu, ziyaret ettiği köylerde vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirirken, Büyükşehir Belediyesi’nin köylere yaptığı fırına ekmek ve mancarlı pide atmayı ihmal etmedi. ​

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.