Çiftçi mimar ve mühendisleri dinledi

Çiftçi mimar ve mühendisleri dinledi

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, proje müellifi mimar ve mühendislerle bir araya geldi.

Toplantıya İMO Gebze Temsilciliği Başkanı Ahmet Kadı, MMO Gebze Temsilciliği Başkanı Sinan Yücel ve Mimarlar Odası Gebze Temsilciliği Başkanı Nilay Çelikel de katıldı. 

İLK DEFA  
Başkan Çiftçi, belediyenin hızlı, verimli ve etkin hizmet verebilmesi için mühendis ve mimarların görüş, öneri ve isteklerini dinledi. Başkan Çiftçi, “İlk defa Çayırova Belediyesi olarak proje müelliflerimizle bir araya geliyoruz. Hem önümüzdeki süreci değerlendirmek hem de yaşadığımız sıkıntılara çözüm üretmek adına böyle bir toplantı düzenlemek istedik. Amacımız adil bir şekilde mimar ve mühendislerimize sunmamız gereken hizmeti sunmaktır. Tabi bunları yapabilmek için yaşadığınız sıkıntıları dinleyeceğiz. 21 sene mühendislik yapmış birisi olarak sizleri dinlemek ve sıkıntılara çözüm üretmek istiyoruz.” dedi.   

SİSTEMLİ ÇALIŞILMALI
 Teknik konular başta olmak üzere mevzuatların görüşüldüğü, proje süreçlerinin değerlendirildiği toplantıda katılımcıların sorularını yanıtlayan Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, özellikle vatandaşların hizmet alabilmesi noktasında inşaatların daha güvenli ve düzenli olmasını sağlamak için sistemli bir şekilde çalışılması gerektiğini de soru cevap kısmında sözlerine ekledi.
TAM KADRO
 Oda başkanları ve mimarların memnuniyetlerini ifade ettiği toplantı da tek tek söz alan mühendis ve mimarlar hizmet alırken yaşadıkları sıkıntıları dile getirerek, istek, beklenti ve önerilerini ifade ettiler. Başkan Yardımcısı Salih Palaz, İmar Müdürü İsmail Kandemir ve İmar Müdürlüğü personellerinin tam kadro hazır bulunduğu, konuşulanların tek tek not alındığı toplantı oldukça verimli geçti. Belirli aralıklarla devam edecek toplantıya katılan oda temsilcileri, mühendis ve mimarlar Başkan Çiftçiye, böyle bir toplantı düzenlediği için teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.