CHP’yi yine herkes takip edecek

CHP’yi yine herkes takip edecek

Çayırova Belediye Meclisi’nde CHP Grubu’nun altı meclis üyesi mazbatalarını aldı. İlçe Başkanı Çetin Hartamacı geçen dönemin üzerine koyarak çalışacaklarını belirtip, “Bu dönem de herkesin CHP’yi takip ettiği bir süreç olacak” dedi.

31 Mart yerel seçimlerinde CHP’den Çayırova Belediye Meclisi’ne seçilen Halis Koç, Salih Işık, Avukat Tayfun Budak, Muharrem Gökçe, Yılmaz Bilmez ve Turan Ağaç mazbatalarını aldı. Belediye meclis üyelerine CHP Çayırova İlçe Başkanı Çetin Hartamacı, ilçe yönetiminden Yücel Durak ve belediye başkan adayı Selahattin Kaya ile birlikte belediye meclisi eski üyelerinden Hasan Ağaç eşlik etti. Çayırova İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hâkim İlker Çetin, Seçim İşleri Müdürü Eşref Soysal ve seçim kâtibi Hasan Topbaş mazbata teslimi öncesi CHP heyeti ile bir süre sohbet etti. Ardından Çetin mazbataları Çetin Hartamacı’ya hayırlı olması dileğiyle iletti. 
ÇITAYI YÜKSELTECEĞİZ
CHP’nin Çayırova Belediye Meclisi grubuna da başkanlık edecek olan CHP Çayırova İlçe Başkanı Çetin Hartamacı, CHP’nin çıtasının her zaman daha yukarı çıkacağını belirterek, “Bir önceki dönemin meclisinin getirdiği misyonun daha üstüne koyarak devam edeceğiz” dedi. Hartamacı, “Bu Cumhuriyet Halk Partisi’nin her yerde olduğu gibi ilkesel bir duruşudur. Yine CHP’yi herkesin takip ettiği bir süreç olacak. Çok kıymetli arkadaşlarımın bu süreçte CHP bayrağını daha yukarıya taşıyacaklarından hiçbir kuşkum yok” diye konuştu. 
KURUMSAL YAPI İŞLEYECEK
Hartamacı geçen yerel seçimde İYİ Parti adayı İlhami Bayrak ile birlikte hareket eden parti üyelerine dair de, “CHP kurumsal bir yapı. Bu kurumsal yapı içinde, kural ve yöntemler uygulanacaktır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
ARATMAYACAKLAR
CHP Çayırova İlçe eski Başkanı ve belediye başkan adayı Selahattin Kaya ise göreve yeni seçilen belediye meclis üyelerini tebrik ederek hepsine güvendiğini kaydetti. Kaya, “Bu dönemin meclis üyeleri de geçen dönem Çayırova Belediye Meclisi’nde mücadele eden, her zaman Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını yere indirmeyen, CHP’ne yakışan tavır ve davranışlar içinde bulunan belediye meclis üyelerimizi aratmayacak. Yine CHP’ne yakışan davranış içinde, ana muhalefet partisi olmanın gereğini tüm arkadaşlarımız yerine getirecek. Bu konuda kuşku yok” diye konuştu. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.