Halil Yeni

Halil Yeni

CHP'nin Yönetici Gençleri

CHP'nin Yönetici Gençleri

 

 

 

CHP Darıca İlçe Örgütü geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısıyla yeni yönetimini açıkladı. Liste biraz uzun olsada bugünden itibaren seçimleri de içine alacak dönem ve sonrasına kadar ilçeye siyaset taşıyacak öncüleri tanıtmamak olmaz.

 

İlçe Başkanı Şinasi Serdar, İlçe Sekreteri Hakan Altıparmak olurken, birinci Başkan Yardımcısılığına Mustafa Kemal Pelit, İkinci Başkan Yardımcısılığına Necati Altunkaynak seçildi. İlçe Bilişim Sekreteri Günay Köse, İlçe Eğitim Sekreteri Özgür Çelik, İlçe Saymanı Gökhan Aktaş, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Kadir Işık, olurken İlçe Yönetim Kurulunda Ersan Kuru, Hakkı Koçak, Yusuf Yiğit, Ali Erdoğdu, Osman Memiş, Hakan Altun, Fahriye Arda, Türkan Başal, Hülya Kaya seçilerek kendi aralarında görev paylaşımını tamamlamış oldular.

 

Yönetimde görev alan arkadaşlara başarılar diliyor ve içlerinden tanıdığım dört kişiyi size daha detaylı anlatmak istiyorum.  Çünkü onları daha yakından biliyor, CHP için nasıl emek ve mücadele ettiklerini, ideallarini herşeyin üzerinde tuttuklarını ve siyasete çıkarsız gönül verdiklerini biliyorum.

 

kadınlara öncelik tanıyıp ondan başlayalım. İlçe Bilişim Sekreteri Günay Köse, siyasetle ilk ailesi sayesinde daha sonra da okuduğu kitaplar aracılığıyla tanışmış. Sosyal demokrat bir anlayışı olduğu, hukukun üstünlüğüne inandığı, hak ve özgürlükler kavramında eşitlik ilkesine bağlı kaldığı, gençlere ve kadınlara yer verdikleri ve en önemli değer olarak insanı gördüğü için 2011 yılında CHP'ye üye olmuş. Verilen her görevi CHP'ye yakışır şekilde yapmak, kendisini geliştirmek, partisinin ve halkının daha iyi bir yerde olması adına mücadele etmek için yönetimde görev almak istemiş. çevresinde ona ''Kadın kahraman'' gözüyle bakılıyor.

 

İlçe saymanı Gökhan Aktaş, siyasetle ortaokul çağlar'ında babasının konuşmalarıyla daha sonrada  Uğur Mumcu'nun kitaplarını okuyarak başlamış. Lise Çağlar'ında CHP ile tanışmış ve üniversite de CHP'ile bağını artırmış. Haksızlığa karşı halktan yana, adaletsizliklere karşı hukuktan yana, yoksulluğa ve yolsuzluğa karşı refahtan yana olduğu için CHP ilçe yönetiminde görev almak istemiş. Evli ve bir çocuk babası olan, Serbest Muhasebecilik ve Mali Müşavirlik yapan Gökhan Aktaş çevresinde yardımlaşma ve dayanışma, birlik ve beraberlikten yana olan karakteriyle tanınıyor.

 

İlçe Sekreteri Hakan Altıparmak. Genç yaşlarda siyasetle tanışmış ve CHP de siyasete 2007 yılında gençlik kolları üyesi olarak başlamış. Gençlik kollarında bir çok görev alıp başarılarından dolayı 2012 yılında gençlik kolları başkanı seçilmiş. Gençliğin enerjisini partisine aktarmak için İlçe sekreteri olmuş. Hakan Altıparmak çevresinde çalışkanlığı ve dostane tavırlarıyla tanınıyor.

 

Özgür Çelik, CHP'li bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelimiş. Gezi direnişinde ülkenin kötüye gidişatına ancak gençlerin dur diye bileceğini düşünüp CHP'ye üye olmuş. Gençliğin enerjisini partiye aktarmak içinde yönetim kurulunda görev almak istemiş. Ve elektirik öğretmenliği mezunu olduğu için eğitim sekreteri olmuş. Özgür çevresinde eğitici ve öğretici tavırlarıyla tanınıyor.

 

Takip edenler bilir. Bu köşenin yazarı olarak  CHP hakkında bir çok kere eleştiri yazısı yazdım. Olumsuz gördüğüm şeyleri yazmak nasıl gazetecilik gereğiyse olumlu gördüğüm şeyleri de duyurmak o derece gereklidir. Bu yazının amacı da budur. Yeni yönetime çalışmalarında kolaylıklar ve mücadelelerinde başarılar diliyorum.

 

 

 

 

 

Bu yazı toplam 1518 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Halil Yeni Arşivi