CHP’nin Kandıra adayı: İsmail Sarıca

CHP’nin Kandıra adayı: İsmail Sarıca

 CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, Kandıra Belediye Başkan Adaylarının İsmail Sarıca olduğunu açıkladı. Kuşkan, “Büyükşehir dışında bütün...

 

CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, Kandıra Belediye Başkan Adaylarının İsmail Sarıca olduğunu açıkladı. Kuşkan, “Büyükşehir dışında bütün ilçe başkan adaylarımız belli oldu” dedi.

YAĞIZ VE SARICA KOL KOLA GİRECEK

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayının 16 Aralık’tan sonra açıklanacağını belirten Kuşkan, Belediye Meclisinin nasıl belirleneceğinin 15 Aralık’tan sonra belirleneceğini hatırlatarak, “İlçelerimizde problemler beklemek, abesle iştigal etmektir. Kimsenin ‘ben’ deme lüksü yoktur. Kandıra’da Muzaffer Yağız, İsmail Sarıca ile kol kola girip çalışacaktır” dedi.

SARICA KENDİNİ TANITTI

Toplantıda hazır bulunan İsmail Sarıca kendini tanıttı. Kandıra’da doğup büyüdüğünü, İstanbul Haydarpaşa Lisesinden sonra İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Bölümünü bitirdiğini hatırlatan Sarıca, “1971 yılında Devlet Planlama Teşkilatı’na girdim. Emekli olduktan sonra Kandıra’ya yerleştim. Bize ağabeylik yap dediler, aday adaylığı için başvurdum. Geçmişim çok temizdir” dedi.

GEBZE’DE SORUN YOK

 

CHP İl Binasındaki toplantıda Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar ve Gebze Belediye Başkan Adayı seçilen Yakup Yılmaz da hazır bulundu. Halen Balıkesir’in Gökçeyazı Belde Belediye Başkanlığını sürdüren Yakup Yılmaz, Gebze’de yapılan seçimden CHP’nin çıktığını, Gebze’de 20 yıl önce kaybedilen iktidarı geri almak için mücadele edeceklerini söyledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.