CHP’nin genç adayları kahvaltıda buluştu

CHP’nin genç adayları kahvaltıda buluştu

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP), 12 ilçede belediye meclis üyesi aday adayı olan 24 genç, dün Halkevi Cafe’de yapılan kahvaltılı toplantıda...

 

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP), 12 ilçede belediye meclis üyesi aday adayı olan 24 genç, dün Halkevi Cafe’de yapılan kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Yaşları 25 ila 30 aralığında olan genç  aday adaylarının tanıştığı toplantıya; CHP il sekreteri Cihat Altunyuva, il gençlik kolları başkanı Ozan Aksu, Gölcük gençlik kolları bakanı Murat Korkma, Çayırova gençlik kolları başkanı Sinan Eroğlu ve Körfez gençlik kolları başkanı Zeynep Aslan da katıldı. Genç adayların il ve ülke gündemiyle ilgili sohbet etiği toplantıda cihat altunyuva ve ozan aksu konuşma yaptı.

‘BİZİM İÇİN YETERLİ DEĞİL’

Kahvaltının sonunda genç adaylara seslenen İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Aksu, CHP’nin temel programlarından birinin politikada gençlere yer vermek olduğunu söyledi. Konuşmasına 6 Ekim tarihinde suikastla öldürülen ve aynı zamanda CHP üyesi olan İlahiyat Profesörü Bahriye Uçak’ı anarak başlayan Ozan Aksu, “2014 Mart seçimlerinden sonra Kocaeli’nin her ilçesinde en az bir tane genç meclis üyesi olmalıdır. Bu sadece CHP için değil Türkiye için de gerekli” dedi. “CHP demokratikleşmeye devam ediyor. Yeni CHP’nin temel programlarından biri budur. Geçmişte olmayan bir şey oluyor. Genç arkadaşlarımız belediye meclis üyeliğine aday olabilir. Bu bizim için yeterli mi? Hayır. Belediye başkanlığına, milletvekilliğine de aday olacağız” şeklinde konuştu.
24 GENÇ ADAY ADAYI

Aralarında; CHP Gölcük, Çayırova ve Karamürsel İl Gençlik Kolları başkanlarının da olduğu, 24 kişilik genç meclis üyesi aday adaylarının isimleri şöyle:
İzmit Belediye Meclis Üyesi Aday adayları: Gökhan Karademir, Emrah Efe, Birol Sağlam, Mustafa Pektaş, Oğuzhan Bayhan, Veli Beyaztaş ve Ercan Topal
Gölcük Belediye Meclis Üyesi Aday adayları: Murat Korkmaz,  Hüseyin İşeri ve Duygu Togay
Karamüsel Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı: Osman Çap
Darıca Belediye Meclis Üyesi Aday adayları: Sinan Erdoğlu, Ömer Cesur ve Dursun Yılmaz
Körfez Belediye Meclis Üyesi Aday adayı: Zeynep Aslan
Başiskele Meclis Üyesi Aday adayı: Mehmet Sağır
Derince Belediye Meclis Üyesi Aday adayı: Hale Seçilmiş
Kartepe Belediye Meclis Aday adayı: Caner Akçıl
Gebze Belediye Meclis Aday adaylar: Dilek Tan ve Ertan Kalem

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.