CHP’nin aday belirleme heyeti görüş alışverişinde bulundu

CHP’nin aday belirleme heyeti görüş alışverişinde bulundu

CHP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve il yöneticileri aday belirleme ziyaretlerine Eğitim Sen ve TMMOB ile devam etti

2019 Mart Yerel Seçimleri öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Kocaeli’deki büyükşehir ve 7 ilçedeki belediye başkan adaylarını belirlemek üzere görevlendirilen Kocaeli İli Aday Belirleme Heyeti ilimizdeki ziyaretlerine Eğitim Sen Kocaeli Şubesi ile Türk Mühendis ve Mimarlar Odası Birliği (TMMOB) Kocaeli İl Temsilciliği ile devam etti. CHP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel ve İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP İl Yönetim Kurulu üyeleri, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar ve CHP İzmit İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ilk olarak Eğitim Sen Kocaeli Şubesi’ni ziyaret etti.

ADAY PROFİLİ HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİ SUNDU

CHP heyeti 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile sendikaya bağlı olarak görev yapan eğitimcilerin öğretmenler gününü kutladı ardından öğretmenlerin karşılaştığı sorunları dinledi. Eğitim camiasındaki sorunların masaya yatırıldığı toplantıda, partinin İzmit ve büyükşehirde hangi adayları göstermesi gerektiği konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Eğitim Sen’in ardından TMMOB Kocaeli İl Temsilciliği’ni ziyaret eden CHP heyeti, mesleki sorunlar ile TMMOB’un iktidar rantı karşısındaki mücadelesini konuştu. TMMOB üyeleri, CHP heyetine İzmit ve büyükşehirde nasıl bir yönetim benimsenmesi ve aday profili hakkında görüşlerini sundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.