CHP’lilerin meclise ilgisi yoğun oldu

CHP’lilerin meclise ilgisi yoğun oldu

Darıca Belediyesi Aralık ayı olağan meclis toplantısına CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kızılbuğa ve yeni atanan ilçe kadın kolları başkanı Oya Akdeniz ile partililer katıldı. 

meclis-(2)-004.jpg

Darıca Belediyesi Aralık ayı olağan meclis toplantısı önceki gün gerçekleştirildi. Belediye meclis salonunda gerçekleşen toplantıya Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak başkanlık etti. Açılış-yoklamanın ardından saygı duruşu ve istiklal marşını okunmasıyla devam eden mecliste gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, belediye sosyal tesislerinde 2019 yılında uygulanacak fiyat tarifesiyle ilgili gelen gündem birim görevlilerine uyarılarda bulundu.

CHP’LİLERDEN MECLİSE YOĞUN İLGİ

Enflasyonla topyekûn mücadele kapsamında Darıca Belediyesi’nin de ekonomiye katkısı olması için fiyat tarifesinde cüzi miktarda zam yapılmasını ve aşırıya kaçılmamasını tavsiye etti. Belediye meclis toplantısına CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kızılbuğa ve yeni atanan ilçe kadın kolları başkanı Oya Akdeniz ile partililerin yoğun ilgi gösterdikleri görüldü.

Haber: Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.