CHP’lilerden Diyarbakırlılara ziyaret

CHP’lilerden Diyarbakırlılara ziyaret

CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Muhip Kanko seçim çalışmalarına kapsamında Gebze-Darıca-Çayırova ve Dilovası Diyarbakırlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

 

 

 

 

CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Prof. Dr. Muhip Kanko seçim çalışmaları kapsamında önceki gün Darıca’da buluna yöre derneklerini ziyaret etti. Darıca’da ilçe başkanı Yakup Törk ve ilçe yöneticileriyle birlikte kimi ziyaretlerde bulunan Gebze-Darıca-Çayırova ve Dilovası Diyarbakırlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Gebze-Darıca-Çayırova ve Dilovası Diyarbakırlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İlhami Sarıtoprak ve dernek yöneticileri ile üyeleri hazır bulundu.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ

Gebze-Darıca-Çayırova ve Dilovası Diyarbakırlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İlhami Sarıtoprak ziyarette bir konuşma yaparak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İlhami Sarıtoprak’ın ardından konuşan CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Prof. Dr. Muhip Kanko, “24 Haziran seçimleri bizler için çok önemli. Tek adam rejimine doğru gidiyoruz. Bu seçimlerde aydınlık için bir kıvılcım olamazsak, 25 Haziran sabahında başkanlık adı altında çok zor günlere uyanacağız. Biz böyle bir şeyin olmaması için gece gündüz çalışıyoruz. Sizlerden de bu süreçte destek istiyoruz.” dedi.

 

Haber: Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.