CHP’liler yeryüzü sofrasında buluştu

CHP’liler yeryüzü sofrasında buluştu

CHP Gebze İlçe Kadın Kollar tarafından düzenlenen yeryüzü sofrasında bir araya gelen partililer hep birlikte iftar yaparak oruçlarını açtılar. HERKESİMDEN...

CHP Gebze İlçe Kadın Kollar tarafından düzenlenen yeryüzü sofrasında bir araya gelen partililer hep birlikte iftar yaparak oruçlarını açtılar.

 

HERKESİMDEN VE HER YAŞTAN KATILIM VARDI

Gebze Eski İnönü Çamlık Parkı’nda dün akşam düzenlenen yeryüzü sofrasına CHP Kocaeli Milletvekilleri Haydar Akar ve Mehmet Hilal Kaplan ve eşi Dilek Kaplan, CHP Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar, CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Kıymet Ayan, CHP Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Orhan, CHP Gebze Belediyesi meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş ile partililer katıldı. Ezan öncesi okunan Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından okunan ezanla birlikte herkes kendi olanaklarıyla getirdiği yiyeceği ile iftarlar açıldı.

 

KENDİ İMKÂNLARIMIZLA YAPIYORUZ

İftar programında bir konuşma yapan CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Kıymet Ayan yeryüzü sofrasına katılan herkese teşekkür ettiğini belirterek, “Bu sofrada sadece zenginler değil her kesimden insanlar bir araya geliyor” dedi. CHP Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar ise yaptığı konuşmada, halka kapalı olan Eski İnönü Çamlık Parkı’nı gençlerin verdiği mücadele sayesinde halka açıldığını belirterek, “Bu park halka açıldı. Ancak parkı bundan sonra parkı temiz tutmalıyız” şeklinde konuştu. CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar ise düzenlenen iftar yemeğinin devletin ve belediyenin paraları ile değil tamamen herkesin kendi imkânıyla düzenlendiğini belirtti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.