CHP’li vekillerden işçilerin ailelerine ziyaret

 CHP’li vekillerden işçilerin ailelerine ziyaret

CHP Milletvekilleri Fatma Kaplan Hürriyet ve Ali Şeker, Gebze’de ihmal sonucu çöken viyadükte hayatını kaybeden Canpolat ve olaydan yaralı olarak kurtulan Öztürk’ün ailelerini ziyaret etti.

2-215.jpg

Kuzey Marmara Otoyolu’nun Gebze bölümünde yaşanan viyadük çökmesi sonucu olay yerinde incelemelerde bulunan CHP Kocaeli Milletvekili Hürriyet ve İstanbul Milletvekili Şeker, CHP Darıca Belediyesi Başkanı adayı Yakup Törk, Gebze ilçe Başkanı Musa Yılmaz ve Dilovası ilçe Başkanı Kerem Aydemir ile birlikte çökme sonucu yaralanan işçi Kani Öztürk’ün yakınlarını tedavisinin devam ettiği Darıca Farabi Devlet Hastanesi’nde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. CHP’li Milletvekilleri ve beraberindeki CHP’li heyet te aynı viyadükte hayatını kaybeden Mehmet Canpolat’ın Darıca’daki ailesini ziyaret ederek taziyelerini sundu.

HER ZAMAN DESTEĞE HAZIRIZ

Kuzey Marmara Otoyolu projesinde ihmal sonucu çöken viyadükte bilindiği üzere üç işçi hayatını kaybetmiş bir işçi ise yaralanmıştı. Olayın hemen ardından TBMM Başkanlık Divanı Katip üyesi ve CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet ve İstanbul Milletvekili Ali Şeker soluğu bölgede almıştı. Konuyla ilgili burada incelemelerde bulunan milletvekilleri daha sonra olaydan yaralı olarak kurtulan ve Darıca Farabi Hastanesi’nde tedavi gören Kani Öztürk’ü ve ailesini ziyaret etti. Burada aileden ve işçinin arkadaşlarından kazayla ilgili bilgi de alan Hürriyet ve Şeker, daha sonra aynı olayda can veren Darıcalı Mehmet Canpolat’ın ailesine taziyelerini sundu. Yaşanan olayın peşini bırakmayacaklarını belirten CHP Milletvekilleri Hürriyet ve Şeker, konuyla ilgili olarak aileye her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.