CHP’li kadınlar kahvaltıda buluştu

CHP’li kadınlar kahvaltıda buluştu

CHP Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Tayanç ve ilçe kadın kolları yöneticileri partili kadınları kahvaltılı programda ağırladı.

chp-kadinlar-(2).jpgchp-kadinlar-(3).jpg

CHP Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanlığı bir kahvaltı programı düzenleyerek partili kadınlar bir araya geldi. İlçe binasında dün gerçekleşen programa CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP Darıca İlçe Başkan Vekili Gürel Yıldırım, ilçe gençlik kolları başkanı Ümit Kızılboğa, ilçe kadın kolları başkanı Ebru Tayanç, CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan, CHP Darıca Belediye Başkan Aday Adayı Yakup Törk ve eşi Esra Törk ile partili kadın katıldı.

DARICA’DA İKTİDARI DEĞİŞTİRECEĞİZ

Düzenlenen programda ilk olarak bir konuşma yapan CHP Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Tayanç, “İlçe kadın kolları olarak düzenlediğimiz kahvaltı programımıza katılan herkese teşekkür ediyorum.” dedi. Ebru Tayanç’ın ardından CHP Darıca İlçe Başkan Vekili Gürer Yıldırım konuşarak, “Zorlu bir sürece giriyoruz. 2019’da Darıca’da iktidarı değiştireceğiz. Bu değişim de sizinle olacak. Partililerimizden ne kadar destek alırsak o kadar ileri gidebileceğiz. Yakup Törk’ü MYK’dan aday çıkaracağız.” şeklinde konuştu.

KADINLARA BİRLİKTE KAZANACAĞIZ

Gürel Yıldırım’dan sonra konuşan CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya ise şunları söyledi, “Birlikte olunca güzel şeyler çıkıyor. Kadınlar her yerde olmalı. Kadınların bu süreçte gerekli hassasiyeti süreçte göstereceklerine eminim. Emeğinize, mücadelenize sahip çıkın. Önceliğimiz belediyelerde parti bayrağı dalgalandırmaktır.” dedi. Programda son olarak ise CHP Darıca Belediye Başkan Aday Adayı Yakup Törk bir konuşma yaparak, “Zaferi kadınlara birlikte kazanacağız. Darıca’ya özel önem gösterilmesini istiyorum.

DARICA’DA TARİH YAZACAĞIZ

Daha çok çalışmalıyız. İçimizden daha çok söz sahibi olan kadınlarımız çıkmalı. 5 ay sonra Darıca’da tüm ötekilerin Darıca’sını beraber kurabiliriz. Darıca sahilden ibaret değil. Darıca’nın en ücra köşesine kadar hizmet götüreceğiz. Darıca’da tarih yazacağız. Zafer bizim olacak.” dedi. Yapılan konuşmaların ardından CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya ve Darıca ilçe kadın kolları başkanı Ebru Tayanç, parti emektarı Gülseren Şahin’e çiçek verdi. Program çekilen toplu fotoğraf ile son buldu.

Haber: Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.