CHP’li kadınlar ilk kez buluştu

CHP’li kadınlar ilk kez buluştu

 CHP Kadın Kolları İl Başkanı Songül Kaya, İlçe Kadın Kolları Başkanları ile ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda İl Yönetim Kurulu...

 

CHP Kadın Kolları İl Başkanı Songül Kaya, İlçe Kadın Kolları Başkanları ile ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda İl Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulunurken, önceki dönem Kadın Kolları İl Başkanlarından Hülya Güreli Yolcubal kadınlara çiçek verdi.

CHP Kadın Kolları önceki dönem Başkanlarından Hülya Güreli Yolcubal, İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya ve İlçe Kadın Kolları Başkanlarına küçük bir jestte bulundu. Toplantının başında tüm başkanlara çiçek dağıtan Yolcubal, hem yeni dönemin hayırlı olmasını diledi, hem de Türk Kadının Mecliste temsil edilmesinin 83. yılını kutladı. Başkan Kaya ve İlçe Kadın Kolları Başkanları, Yolcubal’a yaptığı bu jestten dolayı teşekkür ettiler.

GÖRÜŞ ALIŞ VERİŞİNDE BULUNULDU

İl Binasında gerçekleşen toplantıya tüm ilçe kadın kolları başkanları katılım gösterdi. Bu toplantının İl Yönetimi ve İlçe Başkanları ile ilk toplantı olduğunu dile getiren Kadın Kolları İl Başkanı Songül Kaya, “İlçe başkanlarımızla daha yakından tanımak ve kaynaşmak için bugün buradayız “ dedi. Kaya toplantıda ilçe başkanları ile 18 Şubat 2018 Pazar günü gerçekleşecek olan Kadın Kolları Kurultayı hakkında görüş alış verişinde bulundu. Örgütlenmeyle ilgili olarak görev dağılımlarının en kısa zamanda tamamlanmasını ve mahalle temsilcileri ve komisyonların kurulması için çalışmalara başlanılmasını istedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.