CHP'den Makine mühendislerine ziyaret

CHP'den Makine mühendislerine ziyaret

CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, il yöneticileri Naim Keskin, Harun Yıldızlı, Bilgi Dehmen ile birlikte TMMOB’a bağlı Makine Mühendisleri Odası’nı...

CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, il yöneticileri Naim Keskin, Harun Yıldızlı, Bilgi Dehmen ile birlikte TMMOB’a bağlı Makine Mühendisleri Odası’nı ziyaret etti. CHP’lileri Oda Başkanı Ünal Özmural ve yönetimi karşıladı, samimi ortamda sohbet edildi. 

CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “Referandumda ki bu birliktelik bize biz bu işi başaracağızı gösterdi. Buna inandık. Bu bir siyasi parti seçimi değildi, vatandaş buna sahip çıktı. En çok sahip çıkanlardan biride sizler, Makine Mühendisleri Odaları idi. Bu referandum sonrası hayır için çalışan herkes biz bunu başarabilirmişiz demeye başladı. Herkesin kendine göre bir hayır deme nedeni vardı. 2019 seçimlerinde biz bu sistemi nasıl değiştiririz için yine bir araya gelip ortak bir program yapılması lazım. Önümüzde yerel seçimler olacak. Yerel seçimler çok önemli” ifadelerini kullandı.

HAYATA SOLDAN BAKIYORUZ

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Makine Mühendisleri Odası Başkanı Ünal Özmural,“ Hayata soldan bakan, merkezine insan olan herkesle yol yürüyoruz. Bizim bir meslek örgütü olmamızdan dolayı belli bir çizgimiz var. TMMOB’nin çizgisi yıllardır halka dayalıdır. Hayırın kazandığını, en azından vicdanen kazandığını herkes biliyor. Seçimden sonraki yapılanlar bunu zaten gösteriyor. Demokrasinin, hukukun kazanacağına inanıyoruz. Bu anayasanın sürdürülebilir yanı yoktur.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.