CHP’den Halkevlerine ziyaret

CHP’den Halkevlerine ziyaret

 CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, il yöneticileri Bilgi Dehmen, Metin Düzgün, Suca Omurca, Demet Karaman ve Kadın Kolları İl Başkanı Songül Kaya...

 

CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, il yöneticileri Bilgi Dehmen, Metin Düzgün, Suca Omurca, Demet Karaman ve Kadın Kolları İl Başkanı Songül Kaya ile birlikte geçtiğimiz ay kongresini gerçekleştiren Halkevleri Kocaeli Şubesini ziyaret ederek yeni dönemin hayırlı olmasını diledi.

GÖZALTILAR İÇİN GEÇMİŞ OLSUN DEDİ

Yeni dönemin hayırlı olmasını dileyen CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “Yeni dönemde göreve gelen Halkevleri Kocaeli Şube Başkanı Tolga Köse ve yönetimine başarılar diledi. Halkevlerinin laik eğitim ve halkın hakları ile ilgili verdiği mücadelede her zaman yanınızdayız “ dedi. Sarıbay, “Geçtiğimiz hafta Halkevleri Genel Merkez Yöneticileri ve üyelerinin gözaltına alınmaları ile ilgili olarak da geçmiş olsun dileklerini iletti. Kendini yaşatmak için baskı uygulayan bir iktidar var. Bu süreçte Halkevleri ile dayanışma içerisindeyiz, OHAL’in hukuksuzluklarına karşı birlikte hareket etmeliyiz dedi.

HAKLI MÜCADELEMİZDEN VAZGEÇMEYECEĞİZ

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Halkevleri Kocaeli Şube Başkanı Tolga Köse, “sizleri burada ağırlamaktan mutluluk duyduk” dedi. Ortaklaştığımız birçok konuda beraber dayanışma içinde olmalıyız diyen Köse, “Son zamanlarda AKP iktidarının OHAL bahanesiyle kendisine muhalif gördüğü herkese, her kuruma baskı yapıyor, gözdağı veriyor. Ancak her türlü baskıya, gözdağına rağmen haklı mücadelemizden vazgeçmeyeceğiz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.