CHP’den GİRİB ziyareti

CHP’den GİRİB ziyareti

  ** CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile Giresun İşadamı...

 

 

** CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile Giresun İşadamı ve Bürokratları Derneği’ni ziyaret etti.

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile Giresun İşadamı ve Bürokratları Derneği’ni ziyaret etti. Giresun İşadamı ve Bürokratları Derneği (GİRİB) ziyaretinde konuşan CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, bölgenin sorunlarını yakından takip ettiklerini ve çözüme kavuşturmak istediklerini ifade etti. Özellikle Yavuzselim ve Hürriyet Mahallelerinin tapu sorunlarının çözülmesi için bölge halkına destek olduklarını söyleyen Hürriyet,  “STK’larla daha fazla işbirliği yapmamız gerekiyor. Ben STK’ların her zaman siyaset üstü kurumlar olduğunu düşünürüm ve buralarda çok siyasi konuşmaları da doğru bulmam, birbirimizi belki farklı kulvarlardan tanıyoruz ancak bir araya gelerek ve dokunarak sorunlara çözüm aramanın daha önemli olduğunu düşünüyorum ve bundan sonra GİRİB ile daha güzel ilişkiler kurmak istiyorum” dedi.

CHP’DEN ÇOK ŞEY BEKLİYORUZ

GİRİB Başkanı Kemal Tokmak da CHP heyetini ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. GİRİB’in kapısının tüm STK’lara ve partilere açık olduğunu söyleyen Tokmak, bölgenin sorunlarına katkı olarak CHP’den çok şeyler beklediklerini ifade etti. CHP’nin arazi çalışmalarını takip ettiklerini ve daha fazla halka inilmesi gerektiğini de vurgulayan Tokmak, bölgenin en öncelikli sorunlarından birinin iki mahalledeki tapu sorunu olduğuna vurgu yaptı.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.