CHP’den Gebze bölgesine ziyaret

CHP’den Gebze bölgesine ziyaret

  CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet ve Gebze İle Başkanı Musa Yılmaz Gebze’de ikamet eden...

 

 

CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet ve Gebze İle Başkanı Musa Yılmaz Gebze’de ikamet eden ve Hakkâri’de şehit düşen İlker Ağçay’ın ailesi ziyaret etti.

CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet ve Gebze ilçe başkanı Musa Yılmaz ile il ve ilçe yöneticileri önceki gün Gebze’de ikamet eden ve geçtiğimiz hafta Hakkâri’de şehit düşen İlker Ağçay’ın ailesi ziyaret ettiler. Taziye ziyaretinde CHP’lileri şehit İlker Ağçay’ın babası Erol Ağçay karşıladı. CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay şehit İlker Ağçay’ın babası Erol Ağçay’a başsağlığı dileyerek, “Şehidimiz İlker Ağçay’a bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Acınızı paylaşıyoruz.” dedi. CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz da şehit babası Erol Ağçay’a başsağlığı diledi. CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet de şehit İlker Ağçay’ın annesini ziyaret ederek başsağlığı diledi.

DERELİ DERNEĞİNİ DE ZİYARET ETTİLER

CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet ve Gebze ilçe başkanı Musa Yılmaz ile il ve ilçe yöneticileri, Beylikbağı’nda bulunan Gebze Giresun Derelililer Derneği’ni de ziyaret ettiler.  CHP’liler Gebze Giresun Dereliler Derneği Başkanı Ahmet Aslan ve dernek yöneticileri tarafından karşılandılar. Gebze Giresun Dereliler Derneği Başkanı Ahmet Aslan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet ve Gebze ilçe başkanı Musa Yılmaz, il ve ilçe yöneticilerinin derneğimizi ziyaret etmesi bizleri mutlu etti.” dedi.

SORUNLARIN TAKİPÇİSİYİZ

CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet ve Gebze ilçe başkanı Musa Yılmaz da yaptıkları konuşmalarda dernek başkanı Ahmet Aslan ve dernek yöneticilerine görevlerinde başarılar dilediler. CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay ziyarette yaptığı konuşmada, “Gebze’nin 7 mahallesini oluşturan Beylikbağı bölgesine sürekli gerek vekillerimiz gerek ilçe başkanımız ve gerekse de şahsım sürekli ziyaret ediyoruz. Sizlerin yaşadıkları sorunların çözümü ve takipçisi olmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.” dedi. Heyet daha sonra Beylikbağı spor kulübünü de ziyaret ederek yöneticilerden bilgi alıp bir süre gençlerin maçını izledi, ardından da bölgede esnaf ziyaretinde bulundu.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.