CHP’den Bölge Toplantısı

CHP’den Bölge Toplantısı

CHP Genel Merkezi tarafından İstanbul’da gerçekleştirilen Bölge Toplantısı’nda Kocaeli’nin mevcut yönetim kademeleri ve geçmiş dönemde görev yapan önemli isimleri hazır bulundu.

1-079.jpg

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Kocaeli ve İstanbul İl Örgütleri’nin katılımı ile düzenlediği Bölge Toplantısı’nı İstanbul Maltepe Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. CHP Parti Örgütü ve Örgüt Yönetiminden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’nın başkanlığında yapılan bölge toplantısına mevcut örgüt kademelerinin yanı sıra, partinin geçmiş dönem milletvekilleri, belediye başkanları, il başkanları ve parti meclisi üyeleri de katıldı.

GENİŞ KATILIM

CHP Kocaeli’den Milletvekilleri Fatma Kaplan Hürriyet ve Tahsin Tarhan, İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İl Bilişim Sorumlusu Metin Düzgün, İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız, ilçe örgütü başkanları, ilçe kadın kolu ve gençlik kolu başkanları ile partinin geçmiş dönem çeşitli kademelerinde görev yapan isimleri toplantıya katılan isimler arasındaydı. Toplantıda son siyasal gelişmeler değerlendirilerek, parti içi görüş alış verişinde bulunuldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.