CHP’de yeni sokak örgütlenmesi

CHP’de yeni sokak örgütlenmesi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Örgütü, 2019 yerel seçimleri için yürüttüğü saha çalışmalarının yanı sıra parti içi eğitimlerini de hızlandırdı.

chp-2.jpg

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen ‘Komşunu Tanı, Onu Dinle ve İyilik Yap’ temelinde oluşturulan yeni Sokak Örgütlenmesi modelinin CHP Parti Okulu’nun Kocaeli eğitmenleri, İlçe Örgütü Bilişim Sekreterleri, İlçe Eğitim Sekreteleri, İlçe Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcıları ve mahalle temsilcilerine tanıtıldığı toplantının ikinci ayağı il binasında gerçekleştirildi.

İL EĞİTİM KOORDİNATÖRLÜĞÜNDE DEĞİŞİKLİK

CHP İl Eğitim Sekreteri Seyfettin Kılınç’ın başkanlık ettiği toplantıda, CHP İl Eğitim Koordinatörlüğü görev değişikliği açıklandı. Arzu Türkkal Enç uzun yıllardır sürdürdüğü İl Eğitim Koordinatörlüğü görevinden iş yoğunluğunun sebebi ile ayrıldığını duyurdu. Parti Okulu Eğitmeni olarak görev yapmaya devam edeceğini ifade eden Arzu Türkkal Enç tüm partililere teşekkür etti. Enç’in yerine CHP Kocaeli İl Eğitim Koordinatörlüğü görevine Özgür Çelik’in, İl Eğitim Koordinatörü Yardımcılığı görevine ise Coşkun Sunar ve Dilşad Haczeyni’nin getirildiği duyuruldu.

SEÇMENİN İHTİYACINA GÖRE ÇALIŞMA

Görevlendirmeler hakkında yapılan açıklamaların ardından İl Eğitim Koordinatörü Yardımcısı Parti Okulu Eğitmeni Dilşad Haczeyni, Komşunu Tanı, Onu Dinle ve İyilik Yap’ temelinde oluşturulan yeni Sokak Örgütlenmesi modelini partililere anlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.