CHP’de sandık sandık değerlendirme yapılıyor

CHP’de sandık sandık değerlendirme yapılıyor

CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, 24 Haziran seçimlerinden sonra mahalle mahalle alınan oyları inceleyerek seçim sürecini değerlendirdiklerini ifade etti.

CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, önceki akşam CHP Nenehatun Mahalle Temsilciliğimizin haftalık toplantısına katıldı. Toplantıya CHP’li Törk’ün yanı sıra CHP Nenehatun Mahalle Temsilcilisi Kemal Taş ve partililer hazır bulundu. Gerçekleşen toplantı ile ilgili olarak gazetemiz özel açıklamalarda bulunan CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk şunları söyledi, “Örgütümüz için büyük önem teşkil eden mahalle temsilciliklerimizi ziyaret ediyoruz. 24 Haziran seçimlerinden sonra tüm mahalle temsilciliklerimizi ziyaret ederek seçim sonuçları ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunuyoruz.

SEÇİM STARTINI VERDİK

Her mahallede sandık sandık ne kadar oy aldığımıza bakıyoruz. Hangi sandıkta oy kaybımız olmuş veya artmış bunun değerlendirmesini yapıyoruz. Önümüzdeki süreçte tüm mahallelerimizde bunu yaptıktan sonra sandık sandık nerede ne tür çalışma yapmamız konusunda bir çalışma başlatacağız. CHP Darıca İlçe Örgütü olarak hedefimiz önümüzdeki yerel seçimleri kazanmak. Bu nedenle başta mahalle temsilciliklerimiz olmak üzere kadın, gençlik ve ana kademe ile yerel seçimler için startı vermiş bulunuyoruz.” dedi.

Haber: Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.