CHP’de Musa Yılmaz dönemi

CHP’de Musa Yılmaz dönemi

CHP  Gebze ilçe  kongresi gerçekleşti,  üç adayın yarıştığı kongre de   174 oy olan Musa  Yılmaz başkanlığa seçildi ...

CHP  Gebze ilçe  kongresi gerçekleşti,  üç adayın yarıştığı kongre de   174 oy olan Musa  Yılmaz başkanlığa seçildi  öteki adaylar Recep Dursun 128, Musa Haydaroğlu ise  84  oy aldı.

Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde dün gerçekleşen kongreye CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, CHP Kocaeli Milletvekilleri Fatma Kaplan Hürriyet , Tahsin Tarhan, CHP Kocaeli Eski Milletvekilleri Bekir Yurdagül, Mehmet Hilal Kaplan, Hurşit Güneş ve Hikmet Erenkaya, CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun,  ilçe başkan adayları Musa Haydaroğlu, Musa Yılmaz, SP Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, Emek Partisi Gebze İlçe Başkanı Hasan Atik, CHP Körfez İlçe Başkanı Mehmet Kaçar, CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, CHP Kartepe İlçe Başkanı Cumhur Karadılar, Eğitim Sen Gebze Şube Başkanı Ogur Aydın, Eğitim-İş Gebze  Şube Başkanı Bülent Metin, Çelik-İş Gebze Şube Başkanı Şerafettin Koç, il ve ilçe yöneticileri, delegeler ve partililer katıldı.

SERDAR TÜZE ÇEKİLDİ

Kongre öncesi ise başkan adayı Serdar Tüze bir açıklama yaparak yarıştan çekildiğini ve Musa Haydaroğlu’na destek vereceğini açıkladı.

CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun bir konuşma yaparak, “15 Temmuz darbe girişiminden sorma muhalif tüm kesimler açlığa mahkûm edildi. CHP Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi haksız şekilde görevden alındı. Şiddetle kınıyorum. Tek adam rejimi oldu. Bu süreçte CHP’nin il ve ilçe kongreleri önem teşkil etti. Kongremizin hayırlı olmasını diliyor tüm adaylara başarılar diliyorum.” dedi.

TEKİN DİVAN BAŞKANI SEÇİLDİ

Recep Dursun’un konuşmasından sonra divan başkanı olarak CHP İstanbul Milletvekili Gürel Tekin, Zeynep Çiğdem Canbaz ve Gazi Aydoğdu seçildi. CHP milletvekili Gürsel Tekin, CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay ile  Hurşit Güneş, Bekir Yurdagül ve Serdar Tüze ile başkan adayları da birer konuşma yaptı.  Daha sonra oy verme işlemine geçildi.

MUSA YILMAZ'IN YÖNETİMİ

Oylama sonucu 174 oy olan Musa  Yılmaz başkanlığa seçildi  öteki adaylar Recep Dursun 128, Musa Haydaroğlu ise  84  oy aldı

Musa Yılmaz,  Ali Haydar Araz, Ali Kara,  Arzu Çakmak Pehlevan, Canan türk, Cavit Kapoğlu, Dilek Tat, Duygu Sevinç Öner, Engin  Dursun, Hasan Gök, Hikmet Orhan, İbrahim Özdede, İsmail Çiçek, Recep Şamdanlı, Sebahattin Bilgin,  Şehzade Boran ve Tayfun Akçay

Haber: Cengiz  Akgün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.