CHP’de herfşey bugün belli olacak

CHP’de herfşey bugün belli olacak

 CHP Kocaeli il Başkanı Yalçın Kuşkan, 5 Eylül'de (bugün) Ankara'da seçim yönteminin belirlenmesi için yapılacak olan toplantı öncesinde partililerle...

 

CHP Kocaeli il Başkanı Yalçın Kuşkan, 5 Eylül'de (bugün) Ankara'da seçim yönteminin belirlenmesi için yapılacak olan toplantı öncesinde partililerle bir araya geldi. 

 

MİLLETVEKİLLERİ DE KATILDI 

KYÖD'de gerçekleştirilen toplantının başkanlığını CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan ve yönetimi yaptı. Toplantıya milletvekilleri, ilçe başkanları ve il yönetim kurulu üyeleri davet edildi. Toplantıda CHP Kocaeli Milletvekili Hurşit Güneş, Haydar Akar, Mehmet Hilal Kaplan'ın yanı sıra eşinin rahatsızlığı nedeniyle Kandıra ilçe başkanı Kenan Çapraz dışındaki ilçe başkanlarının tamamı ile il yöneticileri eksiksiz olarak katıldı. 

 

İLÇELERDE YÖNTEM BELLİ 

CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, toplantı öncesinde yaptığı açıklamada "CHP, genel merkezinin 5 Eylül tarih itibari ile il başkanı ve bölge milletvekillerini Ankara'ya davet edip seçim yönetimini, seçimin Kocaeli'nde nasıl organize edileceğine yönelik toplantı tarafımıza bildirildi. Bu nedenle biz vekillerimiz, ilçe başkanlarımız ve il kurulumuzu topladık. Biz yaklaşık olarak ilçelerde yönetimi biliyoruz" dedi. 

 

İNCE ELEYİP SIK DOKUYACAĞIZ 

Kuşkan, "Gitmeden önce tüm ilçelerin görüşlerini, vekillerin görüşlerini almak için bu toplantıyı düzenledik. İl kurulu üyeleri ile periyodik olarak toplanıyoruz ve onların görüşlerini biliyoruz. Önemli olan ilçe başkanları ve vekillerin görüşüdür. Diğerlerinin hepsi aramızdadır. Seçim yöntemi; geliştireceğiz, ince eleyip sık dokuyacağız. Bu akşam burada duyduklarımızı genel merkeze aktaracağız" dedi.

 

SANDIK SAYISI 4 BİN 200 ARASINDA 

Kuşkan devamla "Buradaki tüm talepler genel merkeze iletilecektir, bundan kimsenin kaygısı olmasın. Kocaeli'nde 12 ilçe, bir tane Büyükşehir Belediyesi var. Mahalle sayılarında değişkenlik yaşıyoruz. Şuanda 467 mahalle var ama azalacak. Çok net değil. Sandık sayısı geçen ayki bilgiye göre 4 bin 012'dir. Seçimlerde muhtemelen 4 bin 100 ila 4 bin 200 arasında değişeceğini tahmin ediyoruz" diye konuştu. 

 

HEPSİNİ AÇIKLADI 

İlçe belediye başkan aday adaylarını tek tek açıklayan Kuşkan "Başiskele'de Aysun Kılınç, Çayırova'da Timur Koç başvurdu, bir diğeri ise doktor bir arkadaşımız. Darıca'da Yakup Törk ve Cengiz Göçer Hamşioğlu'dur. Derince'de iki adayımız var. Biri devlet memuru Doktor Ayhan Mutlu, diğeri eski ilçe başkanı Hakan Savaş'tır. Dilovası'nda adayımız Ercan Dalkılıç'tır. Gebze'de avukat Yüksel Genç, Sezer Aydın'dır" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.