CHP’de danışma kurulu toplantıları

CHP’de danışma kurulu toplantıları

CHP Gebze, Darıca ve Çayırova İlçe Örgütleri yaptıkları Genişletilmiş İlçe Danışma Kurulu Toplantısı ile 24 Haziran Seçim Sonuçları ve yerel seçimlerle ilgili olarak partililer görüş ve önerilerini dile getirdi.

chp-toplanti-(2).jpgchp-toplanti-(3).jpg

CHP Darıca ve Çayırova İlçe Örgütleri, Genişletilmiş İlçe Danışma Kurulu Toplantıları geçtiğimiz Cuma akşamı ilçe binalarında gerçekleştirdiler. Darıca’daki toplantıya CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, ilçe kadın kolları başkanı Ebru Tayanç, ilçe gençlik kolları başkanı Aydın Işık,  CHP Kocaeli Eski Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, CHP Darıca İlçe Eski İlçe Başkanları Selman Kösali, Baykal Kaya, Şinasi Serdar, mahalle temsilcilikleri başkanları, ana kademe yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. Toplantıda CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, slayt eşliğinde 24 Haziran’da mahalle mahalle aldıkları oyların sayılarını verdi. CHP Çayırova İlçe Örgütünün de, Genişletilmiş İlçe Danışma Kurulu Toplantısı yine ilçe binasında gerçekleştirildi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Toplantıya CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya, ilçe kadın kolları başkanı Suna Çınar, CHP Çayırova Belediyesi Meclis üyeleri ile partiler katıldı. CHP Gebze İlçe Örgütünün Genişletilmiş İlçe Danışma Kurulu Toplantısı ise önceki gün gerçekleştirildi. İlçe binasında gerçekleşen toplantıya CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, ilçe kadın kolları başkanı Bilge Ercan, ilçe gençlik kolları başkanı Savaş Gayretli, CHP Kocaeli Eski Milletvekili Hikmet Erenkaya, il ve ilçe yöneticileri ile partililer katıldı. Gerçekleşen toplantıda CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz bir konuşma yaparak toplantıya katılan herkese teşekkür etti.

 

Haber: Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.