CHP’de Büyükşehir için bir aday daha var

CHP’de Büyükşehir için bir aday daha var

 CHP’de Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Prof.Ali Akdemir ve Keramettin Gençtürk dışında sürpriz bir aday adayı daha olduğu ortaya çıktı....

 

CHP’de Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Prof.Ali Akdemir ve Keramettin Gençtürk dışında sürpriz bir aday adayı daha olduğu ortaya çıktı. CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, üçüncü aday adayının ismini şimdilik açıklamayacağını, muhtemelen aralık ayında açıklayacağını ifade ederek, herkesi merak içinde bıraktı.

YEMEKTE BİRARAYA GELDİLER

Cumhuriyet Halk Partisi İl Örgütü, ilimizde tüm ilçelerdeki aday adaylarını dün akşam Otel Asya’da yemekli toplantıda buluşturdu. İl Başkanı Yalçın Kuşkan’ın yönetimindeki toplantıya Kartepe aday adayı Selahattin Altınkaya ile Körfez aday adayı Serap Bozkurt dışındaki aday adaylarının tamamı katıldı. İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile İlçe Başkanları ve Milletvekili Haydar Akar da toplantıda hazır bulundu.

DEMOKRATİK SEÇİM OLDU

 

7 ilçede gerçekleştirilen eğilim yoklamalarının ardından yol haritası çizmek için buluştuklarını belirten Kuşkan, “Demokratik ve kaliteli bir eğilim yoklaması yaptık. Sonuç herkesi tatmin etmeyebilir. Üyelerimiz, duyarlı ve samimi olduklarını gösterdiler” dedi. Kuşkan, “Büyükşehir için iki aday adayımız var. Ensar Öğüt de şifaen söyledi. Bunların dışında isminin açıklanmasını istemeyen bir aday adayı daha bulunuyor” diye konuştu. Toplantı daha sonra basına kapatıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.