CHP’de büyükşehir için bir aday daha

CHP’de büyükşehir için bir aday daha

 Halen Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ile CHP Genel Merkezi'nde danışmanlık görevinde bulunan İzmit Büyükşehir Belediyesi eski genel sekreterlerinden...

 

Halen Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ile CHP Genel Merkezi'nde danışmanlık görevinde bulunan İzmit Büyükşehir Belediyesi eski genel sekreterlerinden Kadri Veziroğlu 18 Aralık Çarşamba günü Saat 13.30'da Otel Altınnal'da düzenleyeceği basın toplantısı ile CHP'den Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adayı olacağını açıklayacak.

 

'BEN DE VARIM' DİYECEĞİM 

 

Aday adaylığıyla ilgili olarak bir açıklama yapan Kadri Veziroğlu, "Kocaeli'de Büyükşehir hizmetleri ve iyi yönetilmediği konusunda kentte genel bir şikâyet var. Partimizin şu ana kadar 4 değerli aday adayı var. Ama aday belirleme yöntemi hala belli değil. Vakit geçiyor, zaman daralıyor. Hal böyle olunca da tepkiler artıyor, hoşnutsuzluk artıyor. Kocaeli'de pek çok kişi ile görüştüm. Çarşamba günü yapacağım basın toplantısına ilçe başkan adaylarımızı, il başkanımızı, ilçe başkanlarımızı, belediye ve il genel meclis adaylarımızı da davet edip onlarında görüş ve düşüncelerini alıp Ankara'ya giderek ‘Ben de varım' diyeceğim ve sorumluluk alacağım" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.