CHP’de aday aday başvuruları devam ediyor

CHP’de aday aday başvuruları devam ediyor

  Çayırova’nın esnaflarından olan Ata Savaş Durak CHP’den Çayırova Belediyesi Aday Adaylık için CHP İlçe Örgütü’ne başvuru dosyasını...

 

 

Çayırova’nın esnaflarından olan Ata Savaş Durak CHP’den Çayırova Belediyesi Aday Adaylık için CHP İlçe Örgütü’ne başvuru dosyasını teslim etti. Çayırovalıların yoğun ilgi gösterdiği aday adaylığı başvurusunda yoğun ilgi gösterdi. 

KIRILMADAN BU SÜRECİ YÜRÜTMELİYİZ

CHP Çayırova CHP Çayırova İlçe Başkanı Rasim Meriç yaptığı konuşmada, “Bugün Ülkemiz de iktidar hoşgörü ve eşitlik sorumluluğunu yitirmiş büyük bir tahammülsüzlük örneği ile en masum muhalif düşünceyi bile bastırmakta, toplumun pek çok kesimini, sanatçıları, aydınları birilerine hedef olarak göstermektedir. İktidarın dış politikası da iflas etmiş, toplumsal barış bir yana bırakılarak, dayatmacı uygulamalar başlamıştır. Artık toplumun her kesimine yandaş ve karşıdakiler anlayışı ile giden iktidar iç huzursuzluğu arttırmıştır. Gelinen süreçte halkımız geleceğinden kaygılı, ekonomi olumsuz sinyaller vermektedir. Bu nedenle bu seçimde sorumluluklarımız daha da artmıştır. Artık yerel yönetimlerde bu özlemi başarı ile taçlandırmak zamanıdır. Örgütümüz ve partililerimiz olarak beraberce, kırılmadan çalışmalarımızı sürdürmeliyiz” dedi.

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Ata Savaş DURAK yaptığı konuşma aday adaylığı başvurusu esnasında kendisini yalnız bırakmayan tüm katılımcılara teşekkür ettiğini söyledi. Ülkenin çok zorlu bir süreçten geçtiğini ifade eden Durak, “Artık hepimizin partimizin yürüyüşünü güçlendirmesi lazım. Her zaman partim için görev adamı oldum. Bundan da her zaman gurur duyarım. Bugün partim de daha aktif görev almak için, çayırovalılara partimizin değişim ve gelişim projelerinde katkı sunmak için meclis üyesi aday adayı oldum. Bu süreç de kişiler tek başına bir anlam ifade etmez. Örgütümüzle, partililerimizle, Çayırova halkı ile bütünleşince bu yürüyüşümüz başarıya ulaşacaktır. Ata Savaş Durak olarak bu sürecin her neresinde olursa olayım partime aynı heyecanla, inançla çalışmalarımı, desteğimi sunacağım. Birlik, beraberlik ve karşılıklı saygıyla inanıyorum ki başarıya ulaşacağız” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.