CHP, Türk Ocakları Kocaeli Şubesi’ni ziyaret etti

CHP, Türk Ocakları Kocaeli Şubesi’ni ziyaret etti

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve il yönetimi Türk Ocakları Kocaeli Şubesi’ni ziyaret ederek yerel seçimler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İl Başkan Yardımcıları Selim Yıldız, Sabriye Şahin ve İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, Türk Ocakları Kocaeli Şubesi Başkanı Yücel Alpay Demir ve yönetimini ziyaret etti. Ziyarette konuşan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Türk Ocakları halkımız ve ülkemiz için çok önemli ve köklü bir kurum. Özellikle Kocaeli’de her zaman siyaset üstü duruşunuz ile toplumun takdirini kazanan Türk Ocakları Kocaeli Şubesi’nin tüm mensuplarını yürekten kutluyorum” dedi.

TEK BİR SİYASİ GÖRÜŞ YOK

Türk Ocakları Kocaeli Şube Başkanı Yücel Alpay Demir ise, “Atatürk’ün tüm ilke ve inkılaplarının dayandığı temellerde köklü Türk Ocakları’nın çalışmaları vardır. Buradaki herkesin bir fikri var. Ancak bu çatı içerisine girdikten sonra hepimiz siyasi fikirlerimizi bir kenara bırakıyoruz. Çatımız altında siyasi kimlik gözetmeksizin bir çok kişiyi ağırladık. Bugünkü ziyaretinizden ötürü teşekkür ediyoruz” açıklamasında bulundu. Konuşmaların ardından yerel seçimlerle ilgi karşılıklı görüşler alındı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.