CHP, Selçuk’ta seçim çalışmalarına başladı

CHP, Selçuk’ta seçim çalışmalarına başladı

CHP, İzmir’in Belediye başkanlığı AKP’de bulunan İlçelerinden Selçuk’ta, aday belirlenmesinin ardından çalışmalara başladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nin Selçuk Belediye Başkan Adayı Filiz Ceritoğlu Sengel, adaylığının açıklanmasının ardından partililerle bir araya geldi

CHP Selçuk ilçe binası önünde konuşan Sengel, “Bilin ki, bizim artık parti içinde yarışımız falan kalmadı. Hiç kimse öyle avucunu kaşımasın.. Yarışımız kalmadı. Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyesi aday adaylarıyla Belediye Başkanlığı adaylığı müracaatında bulunan herkesle daha da fazla zenginleşti. Bu güzel çocuklar için biz korkmuyoruz ve 1 Nisan’da bu kente baharı getiriyoruz… Zafer bizim olacak, Zafer Selçuk’un olacak…” dedi.

Selçuk’un ve belediyenin içinde bulunduğu durumdan bahseden, Sengel,

“Onlar 2014’te hükümetin tüm kadrolarını kullanırken bizler yüreğimizi ortaya koymuştuk ve şu anda verdiğimiz emaneti hep birlikte geri alacağız. Ben eminim. Benim hiçbir şekilde kuşkum yok. Çünkü bu kentte yaşayanlar, bu kentin sahipleri bu kente sahip çıkacaklar. Büyükşehrin desteği ile Selçuk’taki birçok cevheri daha da çok ortaya çıkararak bu kenti marka kent haline getirmek istiyoruz. Hepimizin çocukluğundan birer anı taşıyan Pamucak sahili, Meryemana, Ayasuluk Kalesi, St.Jean, Efes ve Şirince’den Gökçealan’a kadar bütün mahalleleriyle biz bu kenti marka kent haline getirmek istiyoruz. Biz bu kenti marka kent yapmak için bugün startımızı veriyoruz” diye konuştu.

ADAYIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUM

CHP Selçuk İlçe Başkanı Merve Çalışkan Yeşilyurt’ta yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Uzun ve meşakkatli bir aday belirleme süreci gerçekleştirildi. Hepsi birbirinden kıymetli aday adaylarımız içerisinden Filiz Ceritoğlu Sengel bir adım daha öne çıkarak Selçuk’ta bu ateşten gömleği giymeye talip oldu. Ben hepinizin huzurunda almış olduğu bu görevden dolayı kendisini tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum. Bütün amacımız Mustafa Kemal Atatürk’ün ışığında bu ülkeyi; önce kendi ilçemizden başlayarak daha demokratik, daha özgürlükçü bir yönetim yapısını kazandırmaktır”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak Birgün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.