CHP Kocaeli’den İmamoğlu’na destek

CHP Kocaeli’den İmamoğlu’na destek

CHP Kocaeli İl Örgütü, 23 Haziran seçimleri öncesinde partinin adayı Ekrem İmamoğlu’na destek için Maltepe’de sahaya indi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve CHP Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyeleri 23 Haziran’da gerçekleşecek olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri için partinin adayı Ekrem İmamoğlu’na destek için Maltepe’deki çalışmalara katıldı. CHP Kocaeli İl Örgütü ilk olarak CHP Maltepe İlçe Başkanı Savaş Yücel ve yönetimini ilçe binasında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyaretten ve destekten ötürü mutluluk duyduklarını aktaran CHP Maltepe İlçe Başkanı Savaş Yücel, bölgede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aktardı. 
MAZBATAYI YENİDEN ALACAĞIZ
CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “23 Haziran seçimleri, kazanılmış bir hakkın gasp edilmesine karşılık yapılan bir seçimdir. Halkımız, milletimiz bunun farkındadır. Ekrem İmamoğlu’nun mazbatası elinden alındı. Biz mazbatayı yeniden alacağız. Kocaeli İl Örgütü olarak bugün Maltepe’de sizlerle olmaktan çok mutluyuz. Her şey çok güzel olacak” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.