CHP kadınlarda yeni başkan Yaşa Erdoğan

CHP kadınlarda yeni başkan Yaşa Erdoğan

CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı olarak atanan Yaşa Erdoğan önceki gün gerçekleştirilen programla hem görevi resmen devraldı hem de yönetim kurulunu tanıttı.

CHP Gebze Eski İlçe Kadın Kolları Başkanı Bilge Ercan’ın istifa etmesinin ardından ilçe kadın kolları başkanı olarak Yaşa Erdoğan atanmıştı. İlçe kadın kolları başkanı olarak atanan Yaşa Erdoğan önceki gün CHP Gebze ilçe binasında düzenlenen bir programda hem görevi resmen devraldı hem de yönetim kurulunu tanıttı. Programa CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, eski başkanlar İsmet Kara, Sedat Tatar ve Avukat Recep Dursun, Gebze Belediyesi eski Başkanı Mehmet Emin Akın, CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Orhan, ADD Gebze Şube Başkanı Nilgün Aydın ile çok sayıda partili katıldı.

BAŞARILAR DİLEDİ

Gerçekleşen programda ilk olarak bir konuşma yapan CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz şunları söyledi, “İlçe kongresi sonrasında göreve gelmiş olan Bilge Ercan Altıntaş ve yönetimine hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bugün itibari ile görevden ayrılmış olan eski yönetim yerine yeni kadın kollarını oluşturduk. Bu konuda İl Kadın Kolları Başkanımız Songül Kaya’yla yaptığımız görüşmeler ve konuşmalar sonrasında Gebze’de kadın kollarını tekrardan yapılandırdık. Şu an itibariyle Yaşa Erdoğan CHP Gebze Kadın Kolları Başkanı olarak atanmıştır. Arkadaşlarıma görevlerinde üstün başarılar diliyorum.” dedi.

BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ

CHP’li Yılmaz’ın ardından ise CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya bir konuşma yaparak, “Kadının olduğu yerde güzellik ve barış olur. Umut ediyorum ki Cumhuriyeti ve Cumhuriyet Halk Partisini burada bir üst seviyeye taşımak için gerekli tüm desteği Yaşa Hanım ve ekibi yapacak. Kadın kollarının farklı yönetmelikleri vardır. Bilgi paylaşımı yapıp birlikte hareket edeceğiz. Ortak eylem ve söylem bizim gücümüzdür. Burada hepimize büyük işler düşüyor. Bizim kaybetmek ve ötekileştirmek gibi bir düşüncemiz söz konusu değildir. Tüm partililer olarak her zaman kendisinin ve ekibinin yanında olacağız.” diye belirtti.

KADINLARA BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR

Son olarak ise ilçe kadın kolları başkanı olarak atanan Yaşa Erdoğan bir konuşma yaparak, “CHP Gebze Kadın Kolları Yönetimi olarak önceliğimiz parti bayrağını en iyi şekilde dalgalandırmaktır. Kadınlarımızın siyasette önemli bir yeri var. Kadının olduğu her yerde bir seviye vardır. Bu nedenle CHP olarak kadınlarımıza çok önem veriyoruz. Kimseyi ayrıştırmadan, bütünleştirici ve kendi örf adetlerimizle sahada yer alacağız. Son 15 yılda saldırıya uğrayan, örselenen ve yok edilmeye çalışılan Cumhuriyetimizin kazanılması ve bunun korunması için biz kadınlara büyük görev düşüyor. Umudumuzu, direncimizi diri tutarak mücadeleye devam etmeliyiz. Yaşanılabilir bir kent hepimizin hakkı. Atatürk’ün bize emanet ettiği demokratik, laik ve sosyal hukuk devletine yeniden kavuşmak için hepinizi mücadelemize ortak olmaya davet ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu; ilçe kadın kolları başkanı Yaşa Erdoğan, başkan yardımcısı Hülya Taşcı, sayman Nurcan Ada, STL’lardan sorumlu Sibel Dağlı, Örgütlenmeden sorumlu İsmihan Eroğlu, Basın ve yayın sorumlusu Beycan Demir, Bilişim sorumlusu Şerife Albayrak, Örgütlenmeden sorumlu Günay Odabaş, STK’dan sorumlu Fatma Güzey.

Haber: Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.