CHP İLÇE BAŞKANI AYDEMİR’DEN BAŞKAN ŞAYİR’E TEPKİ:  “Kendinizi gülünç duruma düşürüyorsunuz”

CHP İLÇE BAŞKANI AYDEMİR’DEN BAŞKAN ŞAYİR’E TEPKİ: “Kendinizi gülünç duruma düşürüyorsunuz”

CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir sosyal medya sayfası üzerinden Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in geçtiğimiz gün “Dilovası il olsun” açıklamasına tepki gösterdi.

CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir sosyal medya sayfası üzerinden Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in geçtiğimiz gün “Dilovası il olsun” açıklamasına tepki gösterdi. “Sürekli göç veren bir ilçeyi hangi akılla il olsun diye bu kadar büyük bir gaf ile hem bizleri hem de kendinizi gülünç duruma düşürüyorsunuz” diyen Aydemir, “Önce belediyeyi ne kadar borçla devir aldığınızı kamuoyuna anlatın” ifadelerini kullandı.
BELEDİYENİN BORCUNU SORDU 
“Dilovası 10 yıl önce derme çatma ilçe yapıldı ve 3 dönemdir AK Parti yönetiyor. Kocaeli’nin en küçük ilçesi olmamıza rağmen tabelada hala nüfus 47.700. Dilovası’na navigasyon ile girilirken doğru dürüst bir giriş çıkışı yokken kendinizi ve bizleri daha da komik duruma düşürmeyin. Sn. Başkan önce belediyeyi ne kadar borçla devir aldığınızı kamuoyuna anlatın hazır basınla buluşmuşken. 
YETER ARTIK 
10 yıldan beri ilçe statüsündeki ilçede öğretmenler tayin istiyor, memurlar burada ikamet etmek istemiyor, sizin birim müdürlerinizin çoğu, başkan yardımcılarınız bile burada yaşamak istemezken sürekli göç veren bir ilçeyi hangi akılla il olsun diye bu kadar büyük bir gaf hem bizleri hem de kendinizi gülünç duruma düşürüyorsunuz. Yeter artık daha fazla insanların aklıyla dalga geçmeyin naçizane önerim olsun”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.