CHP heyeti KTO’yu ziyaret etti    

CHP heyeti KTO’yu ziyaret etti    

 CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay il yöneticileri Harun Yıldızlı, Adnan Tok, Ali Akdemir, Hakkı Koçak, Körfez İlçe Başkanı Mehmet Kaçar ve...

 

CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay il yöneticileri Harun Yıldızlı, Adnan Tok, Ali Akdemir, Hakkı Koçak, Körfez İlçe Başkanı Mehmet Kaçar ve ilçe yöneticileri, CHP Körfez Belediye Meclis üyesi Nilgün Solakoğlu ile birlikte KTO (Körfez Ticaret Odası ) Sibel Moralı’yı ziyaret etti.

CHP Kocaeli İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “Sizi izliyoruz. Modern görünümüz takdire şayan. Hem hayırlı olsun diyelim hem başarılar dileyelim diye bugün sizi ziyaret ettik. Her zaman ticaret erbabının yanındayız “ dedi. Referandum sürecinde çok sakin bir çalışma yürüttüklerini dile getiren Sarıbay, “Birçok baskıya rağmen kimseye sataşmadan çalışmalar yaptık. Bundan sonra da bu şekilde siyasetimizi yürüteceğiz” diye konuştu.

HER TÜRLÜ KATKIYI SUNMAYA HAZIRIZ

2019’a bu şekilde sakin bir siyasetle hazırlanmak istiyoruz diyen Sarıbay, “ Bu süreçte de kimsenin ötelenmemesi, ayrıştırılmamasının gerektiğini düşünüyorum. Zaman zaman sıkıntılarımız olabilir ama ben düzeleceğine inanıyorum. Biz yüzde 50’yi geçtiğimizi düşünüyoruz. Bundan sonra da o bileşenlerle birlikte birlikteliğimizi devam ettirmemiz gerekiyor. CHP’nin dışında hayır için çalışan siyasi partiler, STK’lar, Dernekler hatta sade vatandaş var. Ben hepsine teşekkür ediyorum. Çünkü Hayrı savunanlar haklıydı” dedi. Girişimcilik konusuna özellikle küçük esnafın gelişmesine önem verdiklerini belirten Sarıbay, “Girişimciliğin gelişmesi konusunda sizlere her türlü katkıyı sunmaya hazırız” ifadelerini kullandı. 

GÖREVİMİZ ROL MODEL OLMAK

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren KTO Başkanı Sibel Moralı, “ziyaretiniz bizleri çok mutlu etti “ dedi. Aynı dili konuşmak çok önemli diyerek sözlerine devam eden Moralı, “Bizim ortak paydamız ticaret. Burada siyaset konuşmuyoruz. Biz bütün siyasilerin fikirlerine önemsiyoruz. Biraz daha fazla istişarede, görüşmede fayda var. Bizim burada görevimiz rol model olmak” diye konuştu.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.