CHP Grubu’ndan 8 Mart jesti

CHP Grubu’ndan 8 Mart jesti

Çayırova Belediye Meclisi’nde dönemin son toplantısında CHP’li Halis Koç, 8 Mart jestinde bulundu. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle belediye meclisinin AKP’li kadın üyeleri Fikriye Çelik ve Fulya Ebru Önder’e, meclisi takip eden belediyenin kad

 

fikriye.jpgfulya.jpgmudur-001.jpg

Çayırova Belediye Meclisi’nde dönemin son toplantısında CHP’li Halis Koç, 8 Mart jestinde bulundu. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle belediye meclisinin AKP’li kadın üyeleri Fikriye Çelik ve Fulya Ebru Önder’e, meclisi takip eden belediyenin kadın idareci ve müdürlerine karanfil verirken Başkan Demirci’yi de es geçmedi.

AZAMLIYOR, ARTIYOR

Halis Koç konuya dair sosyal medya mesajında güne anlamını veren 8 Mart 1857’de ABD’deki vakalarda hayatını kaybeden çoğunluğu kadın 129 emekçiyi hüzünle andıklarını belirterek, “Ülkemizde maalesef kadına şiddetin, cinsiyet ayrımcılığının, istismarın ve töre cinayetlerinin azalmak yerine, arttığı bir dönemden geçiyoruz.

ANCAK KADINLARIN ELİYLE MÜMKÜN

 

Atatürk önderliğinde başlatılan Cumhuriyet devrimlerinin kadınlarımıza kazanımlarının bugün geriye gittiğini görüyoruz.
CHP meclis üyeleri olarak birinci sınıf demokrasi, insanca yaşam talebimiz ancak; kadınlarımızın eliyle kurulacak bir gelecekle mümkün olduğuna inanıyoruz” diyerek şahsı ve grubu adına tüm emekçi kadınların 8 Mart’ını kutladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.