CHP Gebze’den muhtarlık ziyaretleri

CHP Gebze’den muhtarlık ziyaretleri

 CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz,  meclis üyeleri  Eşref Emin Güzey, Dilek Tan, Serkan Davutoğlu, Salih Işık, Yılmaz Bulut parti yöneticileri ...

 

CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz,  meclis üyeleri  Eşref Emin Güzey, Dilek Tan, Serkan Davutoğlu, Salih Işık, Yılmaz Bulut parti yöneticileri  Recep Şamdanlı, Hikmet Orhan ve Ali Haydar Arazlı  birlikte  muhtarlık ziyaretleri bulundu.

CHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz, meclis üyeleri ve parti yöneticileri Mevlana Mahallesi Muhtarı Hüseyin Öztürk, Gaziler Mahallesi Muhtarı Metin Topçu ve Mustafapaşa Mahallesi Muhtarı Ayhan Baş’ı ziyaret etti. 

Yapılan ziyaretlerle ilgili olarak bilgi veren CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, “Mahalle muhtarlarımızı ziyaret ettik, sorunları dinledik ve çözüm konusunda CHP olarak her zaman yanlarında olduklarını ifade ettik.  Muhtarlıkların   çok daha iyi koşullarda hizmet vermesi için parti olarak her türlü desteğimiz tamdır”dedi.

GTO  SEÇİMLERİNE KATILIM

Öte yandan CHP ilçe başkan Musa Yılmaz, parti yöneticileri ve meclis üyeleri önceki gün Gebze Ticaret Odası’nda gerçekleşen oda seçimlerine katıldılar.     Oda başkanı Nail Çiler’e başarılar dileyen CHP Gebze ilçe başkanı Musa Yılmaz,  GTO’nun Gebze için önemli bir kurum olduğuna dikkat çekerek, yeni dönemde de başarılı çalışmalara imza atılacağına inandığını ifade etti.

GTO ziyaretinde CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz,  meclis üyeleri Eşref Emin Güzey, Dilek Tan, Serkan Davutoğlu, Salih Işık, Yılmaz Bulut parti yöneticileri  Recep Şamdanlı, Hikmet Orhan ve Ali Haydar Arazlı ve Arzu Çakmak yer aldı.




HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.