‘CHP Gebze’de önseçim olacak’

‘CHP Gebze’de önseçim olacak’

 CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, CHP’de önseçim kapsamından ilk etapta çıkarılan Gebze ile ilgili, “Gebze’de ön seçim olacak’’...

 

CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, CHP’de önseçim kapsamından ilk etapta çıkarılan Gebze ile ilgili, “Gebze’de ön seçim olacak’’ dedi.

CHP’de Gebze için ‘Önseçim yapılacak mı?’ tartışmasına milletvekili Mehmet Hilal Kaplan son noktayı koydu. 27 Ekim’de 7 ilçede önseçim yapılacağını ifade eden Kaplan, Gebze için de önseçim olması gerektiğini kaydetti. Dilovası’nda İl Başkanı Yalçın Kuşkan ’ın de ilan ettiği aday Ercan Dalkılıç çalışmalarına bayram öncesi başlarken Darıca, Çayırova’da ise netleşmeyen adaylar bulunuyordu.

 KARAR GENEL MERKEZİN

 

Mehmet Hilal Kaplan, “Çayırova ve Darıca ilçelerimizde aday adaylarımız var. Buralarda, aynen İzmit’te olduğu gibi 27 Ekim Pazar günü bir ön seçim gerçekleşecek” dedi. Gebze konusunda partililerin ön seçim arzusu olduğunu dile getiren Milletvekili Kaplan, “Gebze’de muhtemelen ön seçim olacak. Biz de olmasından yanayız. Fakat ön seçim sonrası adayları belirlemek üzere genel merkez tarafından bir ‘ Kamuoyu Anket Araştırması’ yapılacak. En son aşamada adaylara parti meclisi karar verecek” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.