CHP Dilovası’nda yoğun katılımlı bayramlaşma

CHP Dilovası’nda yoğun katılımlı bayramlaşma

Dilovası Cumhuriyet Halk partisi Kurban bayramının 2. Günü İlçe irtibat bürosunda bayramlaşma töreni düzenledi. Bayramlaşma töreninde Dilovası CHP...

Dilovası Cumhuriyet Halk partisi Kurban bayramının 2. Günü İlçe irtibat bürosunda bayramlaşma töreni düzenledi. Bayramlaşma töreninde Dilovası CHP Belediye Başkan adayı Ercan Dalkılıç gelen vatandaşları karşılarken, CHP Kocaeli İl Başkanı Yalçın Kuşkan, CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt gibi partililerde Dilovası’nda hazır bulundu.

KUŞKAN VE ÖĞÜT’DE DİLOVASI’NDAYDI

Dilovası halkının ve partililerin yoğun katılım gösterdiği programa, bu dönem adı CHP’nin Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanlığı için adı geçen CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt erken saatlerde katıldı. İrtibat bürosunda Dalkılıç ile bayramlaşan Öğüt yaklaşık iki saat parti binasında kalarak partililer ile bayramlaştı. Yoğunluk karşısında mutlu olduğunu dile getiren Milletvekili Öğüt, Dalkılıç’ın Dilovası’nda seçim kazanmaması için hiçbir engel olmadığını söyledi. Yoğun programı nedeniyle bayramlaşmanın sonlarına doğru yetişen İl başkanı Yalçın Kuşkan’da Dilovası’na gelerek partililer ile bayramlaştı. Parti binasında partililer ile uzun uzun sohbet eden İl Başkanı daha sonra parti binasından ayrıldı. Programa CHP eski İl başkanı Ferhan Şensoy ve partinin tanınmış isimlerinden Alp Yılmaz Karaosmanoğlu’da katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.