CHP Darıca’dan iftar

CHP Darıca’dan iftar

  CHP Darıca ilçe Örgütü, önceki akşam partililerine iftar yemeği verdi. Darıca Özdemir Düğün Salonundaki iftar yemeğine CHP Kocaeli milletvekilleri...

 

 

CHP Darıca ilçe Örgütü, önceki akşam partililerine iftar yemeği verdi. Darıca Özdemir Düğün Salonundaki iftar yemeğine CHP Kocaeli milletvekilleri Mehmet Hilal Kaplan ve Haydar Akar’ın yanı sıra il yönetim kurulu üyesi Ahmet Özmet, ilçe başkanı Salman Kösali, Gebze ilçe başkanı Sedat Tatar, il genel ve belediye meclis üyeleri, ilçe yöneticileri, gençlik ve kadın kolları yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı.

Yemeğin ardından bir konuşma yapan CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, Türkiye’nin iyi yönetilmediğini ve her geçen gün kötüye gittiğini belirterek, “İnsanlar ötekileştiriliyor ve ayrımcılık uygulanıyor. Türkiye’yi komşularıyla kavgalı ve bölünmenin eşiğine getirdiler. Düşünce suçundan cezaevinde olan üniversite öğrencileri ve gazeteciler bulunuyor. Bu olumsuzluklardan kurtulmak için hepimize büyük görevler düşüyor” diye konuştu.

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar da yaptığı konuşmada, “Başbakan ülkeyi bölmek için elinden geleni yapıyor. CHP olarak buna izin vermeyeceğiz. Ülkeye sahip çıkacağız. 2014 yılındaki yerel seçimler bu nedenle çok önemli” dedi.

 

Yemeğin ardından partililer uzun süre çeşitli konularda sohbet ettiler ve gündemi değerlendirdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.