CHP Çanakkale şehitlerini unutmadı

CHP Çanakkale şehitlerini unutmadı

  18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. Yıl Dönümü dolayısıyla CHP Gebze İlçe Gençlik Kolları tarafından fotoğraf...

 

 

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. Yıl Dönümü dolayısıyla CHP Gebze İlçe Gençlik Kolları tarafından fotoğraf sergisi ve üzüm hoşafı dağıttı.

CHP Gebze İlçe Gençlik Kolları her yıl 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi vesilesiyle geleneksel olarak gerçekleştirdiği fotoğraf sergisi ve üzüm hoşafı dağıtımını bu yıl da partililerin ve vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleştirdi. Gebze Cumhuriyet Meydanı’nda önceki gün gerçekleşen etkinliğe CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, ilçe gençlik kolları başkanı Savaş Gayretli, ilçe kadın kolları başkanı Bilge Ercan, CHP Gençlik Kolları MYK Üyesi Gökhan Orhan, CHP Kocaeli Eski İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Erinç ile çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

ANI DEFTERİ KONULDU

Gerçekleşen etkinlikte ilk olarak vatandaşlara Çanakkale’deki askerlerin yemek öğünü olan üzüm hoşafı ve kuru ekmek dağıtıldı. Ardından Çanakkale Savaşı’nın anlatıldığı fotoğrafların olduğu serginin açılışı yapıldı. CHP Gebze İlçe Gençlik Kolları tarafından vatandaşların görüş ve düşüncelerini yazmaları için de bir anı defteri konuldu. Düzenlenen etkinliğe partililerin ve vatandaşların yoğun katılımı olduğu görüldü.




HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.