CHP AÇIKLADI:  Çayırova’da personel kıyımı var!

CHP AÇIKLADI: Çayırova’da personel kıyımı var!

Çayırova Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Halis Koç, belediyenin yeni döneminde personel üzerinde “kıyım” uygulamalarına gidildiğini iddia etti.

31 Mart yerel seçimlerinde belediye başkanı değişen ama partisi değişmeyen Çayırova Belediyesi’nde yeni başkan Bünyamin Çiftçi’nin personele yönelik “kıyım” uyguladığı iddia edildi. Çayırova Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Halis Koç, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda uygulamaları kınadıklarını belirtip personele de uyarılarda bulundu. Koç o paylaşımında şu görüşlere yer verdi:
KINIYORUZ 
“Çayırova Belediyesi’nde; mahalle dedikodularına bakılarak personel kıyımlarına tüm hızıyla devam ediliyor. Belediye çalışanları üzerinden ayrıştırıcı ve kinci yaklaşımları ve yer değiştirmeleri; CHP Meclis 
Grubumuzca tüm şiddetiyle kınıyoruz. 
Özellikle meclis çoğunluğuna sahip AKP meclis üyelerini bu konularda duyarlı olmaya çağırıyoruz. Aksi halde sarı öküzü verirseniz. Kısa zaman sonra kendinize ve yakın çalışanlarınızı da aynı mağduriyeti yaşatmış olursunuz.
ÇALIŞANLARI DA UYARDI
Çalışanlara da uyarımız; sakın ola ki tanımadığınız üçüncü şahıslar yanında üstlerinizin; size göre eksik ve yanlış uygulamalarından söz etmeyin. Onlar için sadece övgüyle söz dedin. İçinizde görevde yükselmeyi ve belediyeden iş almayı fırsat bilen kendini bilmezler çıkabilir. Kendinizi çöpte bulursunuz. Aman dikkat.
Kısacası Çayırova Belediyesi’nde tek tip insan, tek tip görüş sağlanmaya çalışılıyor. 
Bilinmelidir ki; şüphesiz rızık veren, güç ve kuvvet sahibi olan ancak Allah'tır. Çayırova kamuoyuna duyurulur.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.