CHP 8 Mart’ı Köylü Kadınlarla Kutladı

CHP 8 Mart’ı Köylü Kadınlarla Kutladı

 ** CHP Gebze Kadın Kolları 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü Yağcılar Köyü’nde kadınlarla birlikte kutladı. CHP Gebze İlçe Kadın...

 

** CHP Gebze Kadın Kolları 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü Yağcılar Köyü’nde kadınlarla birlikte kutladı.

 

CHP Gebze İlçe Kadın Kolları 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle önceki gün Gebze’nin Yağcılar Köyü’nde etkinlik düzenledi.  Etkinliğe Kargalı ve Orhanlı Köylerinden de köylü kadınlar katıldı.

Programa CHP ilçe yönetiminde yer alan avukat Sevinç Duygu ve avukat Çiğdem Canbaz’da katılarak medeni hukuk, kadın hakları,  kadına şiddet, cinsel istismar konularında detaylı olarak bilgilendirme yaptılar.

CHP Kadın Kolları Başkanı Bilge Ercan etkinlikte yaptığı konuşmada 8 Mart Dünya Emekçi Günü tarihçesi üzerine bilgi verdi ardından Kadın Kollarının yaptığı çalışmalardan söz etti.  Ercan, köylerde yaşayan kadınlara parti olarak her zaman destek olmaya devam edeceklerini belirterek,  önümüzde ki süreçte 18 köyde benzer programların yapılacağını da ifade etti.

Yapılan konuşmaların ardından 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü pastası köylü kadınlarla birlikte kesildi ardından kadınlar için hazırlanan tülbent ve yemeniler kendilerine hediye edildi.

Etkinlikte CHP Gebze Kadın Kolları Başkanı Bilge Ercan,  ADD Şube Başkanı Nilgün Aydın ile kadın kolları yöneticileri yer aldı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.