Ceylan Otomasyon ailesi düğünde buluştu

Ceylan Otomasyon ailesi düğünde buluştu

Gebze bölgesinin önde gelen sanayi kuruluşlarından Ceylan Otomasyon’un Finans Müdürü Esen Bıçkı ve eşi İskender Bıçkı, yakışıklı oğulları Ada Berk ve Aras’ın sünnet düğünüyle unutulmaz bir gece yaşarken, Ceylan Otomasyon ailesi düğüne tam kadro katıldı.

ceylan-otomasyon.jpgceylan-otomasyon-1.jpgceylan-otomasyon-4.jpgceylan-ptpmasyon-3.jpg

Ceylan Otomasyon ailesi sünnet düğününde buluştu. Gebze bölgesinin önde gelen sanayi kuruluşlarından Ceylan Otomasyon’un finans müdürü Esen Bıçkı’nın yakışıklı oğulları Ada Berk(11) ve Aras(3) için Darıca Vaha Park Düğün Salonu’nda düzenlenen görkemli sünnet düğünü adeta doldu taştı. Düğüne Gebzespor yönetim kurulu üyesi ve Ceylan Otomasyon Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Aydın’ın yanı sıra şirket çalışanları tam kadro katılırken, Esen Bıçkı ve eşi İskender Bıçkı davetlileri kapıda karşılayarak güzel bir ev sahipliği örneği gösterdiler.

ALLAH DAMATLIKLARINI DA GÖSTERSİN

Erkekliğe ilk adımını atan Ada Berk ve Aras, anne ve babası Esen&İskender Bıçkı ile birlikte Mehteran Marşı eşliğinde sahneye çıkarken, düğünün coşkusu o anlarda adeta tavan yaptı. Halaylar ve danslarla eğlenen Ceylan Otomasyon ailesi ve davetliler unutulmaz bir sünnet düğünü gecesi yaşarken, Ceylan Otomasyon Finans Müdürü Esen Bıçkı yaptığı açıklamada, ‘’Bu mutlu günümüzdeki bizleri yalnız bırakmayan başta Ceylan Otomasyon ailesi olmak üzere, tüm yakınlarımıza, dostlarımıza ve akrabalarımıza teşekkür ediyoruz’’dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.