Çevre ödülleri sahiplerini buldu

Çevre ödülleri sahiplerini buldu

Kocaeli Sanayi Odası (KSO) tarafından 25’incisi düzenlenen Şahabettin Bilgisu Çevre Ödülleri, Wellborn Otel’de yoğun katılım ile gerçekleştirildi.

SO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu ev sahipliğinde düzenlenen ödül törenine Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Aksoy, Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili Yaşar Çakmak, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Muhammed Hasan Aslan, Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şube Başkanı Vedat Doğusel, Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk, İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammed Saraç, KSO Meclis Başkanı Hasan Tahsin Tuğrul ve çok sayıda sanayici ve davetli katıldı.
25’İNCİ YILDA 25 FİRMA BAŞVURDU

Törende KSO’nun çevre konusundaki eğitim organizasyonları, projeleri, KSO Çevre İhtisas Komisyonu ve Proses Emniyeti Sempozyumu hakkında bilgi paylaşan Zeytinoğlu, “Çevreye olan duyarlılığımızın bir göstergesi olduğunu düşündüğümüz Şahabettin Bilgisu Çevre Ödüllerimizi 1995 yılından beri vermeye devam ediyoruz. Söz konusu ödül organizasyonuna çeyrek asırdır Oda olarak ev sahipliği yapmaktan da gurur duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. 25. yılımızda ödül organizasyonumuza 25 firma katıldı” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.