Çetinkaya’ya ilgi büyük

Çetinkaya’ya ilgi büyük

Gebze otogar esnafını, ziyaret eden Güzeller, Arapçeşme, Hacı Halil Mahallelerinde seçim çalışması yapan Başkan Adayı Çetinkaya her gittiği yerde büyük ilgi gördü.

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op.Dr. Burcu Çetinkaya  ilçe başkanı  Necati Korkmaz ve parti yöneticileriyle birlikte mahallelere çıkarma yaptı.

Güzeller, Arapçeşme, Hacı Halil mahallerinde çalışma yapan Belediye Başkan adayı Op.Dr. Çetinkaya’ya halkın başkan gelmiş gibi ilgi göstermesi Gebze’de bu işin sonuçlandığı anlamına geldi.

BAŞKAN GİBİ KARŞILANIYOR

Halkın kendisine büyük ilgi göstermesinden mutlu olduğunu ifade eden Çetinkaya, “Gittiğimiz her yerde halkın büyük ilgisiyle karşılaşıyoruz. Hizmete susayan bir halk var. Kendi projelerimiz anlattığımızda oyumuz size Başkanım sözlerini duyuyoruz. En çok hanımlara yönelik projelerimiz hanımeli sokağı hanım lokalleri ve gençlere yönelik istihdam projeleri ile kültür sanat projeleri ilgi görüyor. Çalışan bayanlarımıza yönelik her mahalleye açacağımız çocuk kreşleri ile de halkımızın büyük oranda rahatlamasına katkı sağlayacağız” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.